Аз съм минус интернет. Излизам да погледам затънали коли и мокри хора.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как прекарахте градушката?
Свий
X
-
От: Как прекарахте градушката?
Не лъжи - свети ти зеленото. При мен беше слаба и дребна, сега само ръми, виж вятърът беше як.
-
Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеНе лъжи - свети ти зеленото. При мен беше слаба и дребна, сега само ръми, виж вятърът беше як.
Иначе - стана едно чудо. На кръстовището при нас има дежурен полицай в будка. Като спря и светофарът, дежурният излезе и заръкомаха с палката от тротоара - което не беше лесно, защото кръстовището е двойно с една педя вода. След 7-8 минути дойде втори, в дъждобран и ботуши, застана в по-дълбоката половина от залива и двамата съвсем добре отпушиха трафика.
Коментар
-
В Красна поляна се кАни, кАни, пък нищо. В Св.Троица беше само намокрило. Явно главаното действие е било в източна и североизточна София.
Ясене, да беше щракнал някоя снимка бре!Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
В Лозенец си поваля градушка + гръм ударил дърво. Трамваите бяха спрели. За закъсали коли - мини под Цариградско. Където си избереш. На външно имаше 2-3 коли заляти до покрива + микробус. Тотален блокаж. За да мина под Цариградско висях около 1 час!
Коментар
-
Да бе, снимка. Кална река не си ли виждал? Насложи я мислено върху Евлоги Георгиев и притока Драган Цанков, разни паркетници форсиращи реката срещу течението и един-два с угаснали двигатели. Стана ли ти ясно?
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение...едва преплувах коридора до изхода
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеНа Славейков Дирекцията е гола вода...буквалноПрез изгнилата дограма потече като из ведро...едва преплувах коридора до изхода
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар