Обява

Свий
Няма добавени обяви.

таковата,.. офроуд и чалга

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: таковата,.. офроуд и чалга

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Колега, правилно, ти сложи логичен завършек на темата. И аз немога да разбера к'ъф им е проблема на хардлайнерите, чета някви идиотизми като ''никво Диско повече'', ''резил за марката Ленд Роувър'' и други подобни простотии. Обаче нито един от тях упорито не си признава, че тая слива ше я смуче до припадък, ако падне възможност.
    Така, че разните там смешници защитници на морала и други подобни глупости - айде у лево, кат не ви харесва сменете плочата.
    Тръгнали да оправят Света . Смешници.
    Хардлайнери? На бас че ако всеки ден от 1000 места ти звучат едни и същи такива "произведения на изкуството", твърде бързо ще попаднеш и ти в групата на хардлайнерите. Иначе, и в чалгата има неща, дето могат да се слушат, да речем, без да те дразнят. Проблема е в останалите 99%. Също като при мургавите събратя.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Хардлайнери? На бас че ако всеки ден от 1000 места ти звучат едни и същи такива "произведения на изкуството", твърде бързо ще попаднеш и ти в групата на хардлайнерите. Иначе, и в чалгата има неща, дето могат да се слушат, да речем, без да те дразнят. Проблема е в останалите 99%. Също като при мургавите събратя.
      Спарки, я да видим кой е виновен за това, че тази музика звучи по цял ден отвсякъде? Врабчетата ли? Че нали мало и голямо денонощно си ги пуска клиповете по ТВ-то, в колата, в магазина, по заведенията. Нали знаеш, че ако няма търсене предлагането изчезва от самосебе си? И тук по цял ден се чува ганстас рап, или някакви френски повръщняри, дето на всичкото отгоре пеят фалшиво. Ама продуцентите създават идоли и младите се утрепват да купуват ЦД-та и плакати. Нищо ново.
      Братче, мене ме дразни това, че любителите на ЛР реагират тооооолкова остро, като че ли кой знае кво станало. Вместо да се радват, че се рекламира /индиректно/ любимия им джип. Защото, повярвай ми, след този клип продажбите на Дискъвъри ще нарастнат чувствително, уверявам те!
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Знаете си, нали?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X