Обява

Свий
Няма добавени обяви.

таковата,.. офроуд и чалга

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: таковата,.. офроуд и чалга

Първоначално публикуван от Ivan_Botevgrad Преглед на мнение
    ... на скоро чух за някакво хаос парти където загинали над 10 души .
    Първо, това е оф-топик.
    Второ, визираният музикален стил, се нарича "house music", като част от електронната музика, пускана и слушана на музикалното събитие Love Parade. За съжаление, поради голямото стълпотворение, през тази година в Дуисбург загинаха 19 души.
    Трето - интересно, колко милиона фенове се събират, за да слушат нещото, наречено "чалга"? Обикновено, при провеждане на "чалга-парти", най-честите пострадали са влезлите в саморазправа помежду си, прекалили с алкохола "ценители" на този стил, добре известни на широката общественост със спортните или "подземните" си прякори.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
      Чалгата ще затрие Света. Знаем тия дет са го правили и тия дето го ескплоатират. Никога няма да бъдат членове на Клуб Ленд Ровър България! Поне докато съм жив.
      Дано живееш дълго пък ако не може дълго ,барем 500 години да е
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Магаре нйедно

Специален по-здрав:

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
          Бедна ти е фантазията!
          И авиацията налазиха!
          Аххх да,тук замалко и мене да ме снимат,ама ме изгониха,че не съм бил фотогеничен .После дойде някое от световните светила на метъл музиката (кое обаче не мога да си спомня точно,май от металика беше ) и да ви кажа честно предпочитам с Герганка да си изпия кафето,пък за след кафето още повече ми се иска тя да ми прави компания,а не той .

Коментар

Другари, много се вживявате.Колегата е имал оферта, припечелил е малко пари, докато са го снимали как шофира и до там.Както се казва, всичко е бизнес, не търсете под вола теле
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод
              Бедна ти е фантазията!
              И авиацията налазиха!
              Очаквам вече включване от Колайдера, при елементарните частици! Да колайдят адроните!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                Очаквам вече включване от Колайдера, при елементарните частици! Да колайдят адроните!
                Aaaaa , сакън !!! Не може така !!! Ще се подтиснат горките елементарни частици , че има по-елементарни от тях и съвсем ще му намерят "колая" на КОЛАЙдера !!
                С фолкесите трябва да се внимава при употреба , че .....
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Оставете колайдера, ама виждам явна намеса на Пресата за коса... това ще се разследва и виновните ще бъдат първите изправени до стената, когато дойде революцията!
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

По темата-аз ненавиждам чалгата!
                    Не знам какво са платили на колегата за снимките, но ако някой ми предложи да снимам витарата в такъв клип сума от 10 000 лв-не бих се замислил изобщо!
                    Един виц:
                    На прием на висшето общество в Лондон един мъж разговаря с непозната дама с явно високо положение.
                    -Ако ви дадат един милион лири бихте ли преспали с чужд мъж?
                    -Разбира се, това са мног пари...
                    -А за 100 000?
                    След известен размисъл дамата отговаря
                    -И за толкова бих го направила.
                    -А за 10 лири?
                    -Ама вие за каква ме мислите?..
                    -Каква сте вече се разбрахме, остава да уточним цената...

Та когато става въпрос за пари-няма значение какъв си и коя религия изповядваш...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                      Оставете колайдера, ама виждам явна намеса на Пресата за коса... това ще се разследва и виновните ще бъдат първите изправени до стената, когато дойде революцията!
                      Само да вметна, че Пресата и Преслава/както и другите й колежки от чалгаландия/ се разминават целево...
                      Едното е за топинг и неуспяла продажба, другото ...
                      ...джъткайте си революциите и не мешайте мекото с топлото...
                      Последно редактирано от maxxx; 31-07-10, 07:53.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        ...
                        Не знам какво са платили на колегата за снимките, ...
                        Както посочих по-рано, в темата за това Диско има доста информация. Ето малко от нея, извадена тук и с поставен акцент:
                        Първоначално публикуван от Velin Peev Преглед на мнение
                        Като създател и бивш собственик на Диско2-ката. За информация на феноветe на този проект, Дискавърито вече има нови собственици в Севлиево. Следващия проект по предварителна информация ще е Range Rover Sport.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Да го предложим за химн, а?
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Да го предложим за химн, а?
                            Дааа бееееее , как се сети ???? Може да я поканим да ни пее и на събора .
                            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                            WJ 4.7

Коментар

Леле, добре че все още има останали хард моралисти и праведни хора и могат да си метат павета наволя по съгрешилите.

п.п. Иначе и Аз предпочитам да си пием кафето със некоя силиконка отколкото със некоя стрия. Явно съм се изчалгарил.
                              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                                п.п. Иначе и Аз предпочитам да си пием кафето със некоя силиконка отколкото със некоя стрия. Явно съм се изчалгарил.
                                Те точно за пиене на кафе най-не стават.
                                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X