Или УАЗ. Че и в живо състояние. Па части ще събираме ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Май се търси Нива за Ясен.
Свий
X
-
От: Май се търси Нива за Ясен.
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеСтефанейййй, ... (ти си знаеш).
Към евентуалните продавачи: за транспортни средства до края на годината съм заделил бюджет 300 лева.К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЕ, чак за триста лева...Ама знае ли се?!
)))
Вероятно може и пластмасовИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеХм. Идеята е разбираема, но създава опастност за живота ми.
Там има твърде много работа, и не по тенекеджийски технологии. Ще ме хванете, ще ме пребиете, и ще сте прави.О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеКъм евентуалните продавачи: за транспортни средства до края на годината съм заделил бюджет 300 лева.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
300-те лева ЩЕ се дадат за ремонти на двете налични коли. Това е единственото им смислено похарчване.
За пластмасовия УАЗ - направо почвайте с пердаха. Там работата е за 50-ина Стефановци и поне наполовина надзиратели, които да пречат на Стефановците да се бият един друг. Т.е. няма да бъде свършена, поради недостиг на човешки и спиртен ресурс. Засега имаме един Стефан, който се бие сам.
Коментар
-
Що бе? Имам мотор и скорости в мазето, както и москвич пред блока. От трите става чудесна кола.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Не, там проблема с агрегатите е най-малкия. Трябва да се претръскат мостовете, и общо взето - това е. Нови кардани, ресори, блокировки има, спирачната система вече е сменена. Моторът е неадекватен, но това е въпрос само на пари, с него работата няма да е много. А виж всичко останало ... (((
Коментар
-
Явно имаме различен поглед. Щото ако това е наред, кое е останалото, което пречи?И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Будката. Или де да знам как да го кажа. Купчина железа които могат да се местят сами има, а кола - няма. Даже електрическа инсталация няма, до тук съм докарал само задната част. За останалото оборудване и общото взаимодействие на разните чаркове не ми се и реве ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеХм.....Там има твърде много работа.......0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар