Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жабата
Свий
X
-
От: Жабата
Коя е твоята, тая на преден фон или другата?
Коментар
-
Не съм чел(или поне не си спомням) тема за тази ланча, но само видът и ме кара да настръхвам...
Преди 20 години мачкаха наред в рали шампионатите, а аз бях на 20, и бял луд по ралитата...
На чина в техникума бях написал по цялата ширина с ей-такива букви: LANCIA DELTA HF INTEGRALE.
За учителката не беше трудно да си отговори на въпроса кой го е направил...
И аз като Вени давам разни неща за няколко кръгчета...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеНякой е целунал жабата..........и е пази от щъркели, да не вземе да се размножава
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Май ще си остане само за гледане. Ходя в селскостопанския двор в Бистрица, на едно стометрово парче асфалт, в края обратен завой и пак 100 метра!
Няма застраховка, няма преглед, няма регистрация...В едно по-друго време и в една по-друга държава щеше да има, но тук и сега заслужава ли си?
Затова пък съм станал много майстор на обратни леви и десни...
Ето още някоя снимка, ама ме мързи да ходя по FileZilla-та:
Имам и двигателни, и вътрешни, ама ще стане като обява за продаване.
Постоянно казвам, че има неща, които никога не се продават, въпреки репликата "никога не казвай никога"
Та смятам да излея фундамент и да я набуча отгоре!
Пропуснах да дам линк за Кольо:
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E3%F0%E0%EB%E5Последно редактирано от bojitch; 23-07-10, 22:30.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеПропуснах да дам линк за Кольо:
http://www.offroad-bulgaria.com/show...E3%F0%E0%EB%E5
Колицата е една от иконите на световното автомобилостроене, може и да нямаш пари за хляб, но за нея трябва да имаш. Поддържай я, и тя ще ти се отблагодари!Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар