Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вижте какъв артефакт намерих!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Вижте какъв артефакт намерих!!!

Анализът приключи, става за пиене. Вкусът е съвсем приемлив. За отвикването, Тропчо е прав, а такива като Александър Белов даже няма и от какво да отвикват.

Коментар

Докато отговоря и ти вече си пийнал .Ако видите контингента им от работници и средата във която работят няма и да помислите за втори път. Фабриката е на 50тина години и от тогава не е пипната като технология на производство хигиена и прочие (затова бутилират във този артефакт).

пп. Нямам никъкво отношение към фирмата но просто не ме кефят хора които дават надници от 6лв и не инвестират нито една стотинка в развитието

Коментар

На мен ми е пределно ясно защо бутилират така. Хигиената - тя навсякъде е еднаква. Или поне резултатът от нея. Важното е добре да ги сварят. А че технологиите били от 50г - това може да се окаже предимство, спрямо някои съвременни точно при храните.

Коментар

Прав си във втората част от мнението, но за първата трябва да се види не може да се обясни.

Коментар

Не съм толкова млад, бил съм на бригади в консервна фабрика.

Коментар

А, значи положението е същото като изключим липсата на плодове и зеленчуци

Коментар

Положението е следното, без да претендирам за изчерпателност. Никой не се заблуждава, относно хигиената в консервните комбинати. Това че суровината за това шише пристига в Перущица от "Витамина" Стамболийски ( примерно), като полуферментирал бълвоч, означава само едно. В него има предимно органичен боклук. Цедка, колерганги (ли бяха ония вани), хомогенизатор, термична обработка.... и воала "Нектар Прасковаааааа". Кутийката, която си купуваш от кварталния супермаркет (ае да не цитирам фирми, дето от 100 г. не са виждали праскова, ама правят "Натурален сок праскова") също са пълни с боклуци, но далеч по стерилни и синтетични. Кой от двата боклука ще избереш е твоя работа.
                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Тези сокове се продават още по магазините ,много ги харесвам на вкус са както истински сок ,какъвто трябва да бъде ,цената е народна продават се по левче мисля ,даже ги има и по родните капани за по 2 лв ... Даже си спомням този продукт ми беше много интересен .И когато си вземах сокове си казах това е последното и единственото хубаво нещо останало ни от комунизма ... е не съвсем ,даже хич ... за жалост .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X