Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къщата във Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къщата във Варна

Абе колеги, това да не е нов вид измама или какво.
    От няколко месеца една жена на външен вид съвсем нормална, на почтена възраст, от квартала, ме преследва и иска да наеме къщата ми във Варна.
    Много добре си била прекарала миналия път там и иска пак ! Иска и сина си да заведе !
    Проблема е , че нямам къща във Варна и не я познавам тази !
    И докато само ме срещаше по улицата и настояваше , добре, но снощи съседи ми казаха , че ме е чакала пред кооперацията и си е разговаряла със всички наред.
    Една съседка сутринта ми вика, дай и я бе, дай и я , пари са това, що да седи празна...
    Ни е да набиеш стара добре облечена лелка , ни е да се оплачеш в полицията за тормоз, ще ми се смеят, дали да не и взема капаро в крайна сметка?

От: Къщата във Варна

Най-вероятно се припознава сериозно. Щом е на почтена възраст- говорите бавно, силно и изразително. Това от контактите с моите в напреднала възраст. И се молите да ви разбере. Успех!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Женя, говоря и вече няколко пъти ! Просто като безумна ме пита защо лъжа , че нямам къща. Последния път вече крещях да ме остави на мира. А вчера се прибирам от някъде и тя чакала долу,, ужас ! А лошото е че няма характерните външни белези на психичноболна! Хората и вярват, просто безумие някакво..Затова и питам, що за нов вид измама може да е това..

Коментар

Не съм чувал за такава измама... явно има отклонения жената... Честно казано не знам тъжно ли е, смешно ли е...

Коментар

добре де дай и я верно тая къща....
          Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Когато всички възможни "НЯМАМ" се изчерпат й кажи, че къщата е резервирана за две години напред и няма места.

Коментар

Или кажи, че си я продал.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

Също така й дай телефонния номер на Веско Маринов,защото той е новия собственик.

Коментар

а ако може и да кажеш цени за колеги под наем
                  Не всичко, което има две бузи е лице!

Коментар

Как ще даваш къщата на някаква си баба преди да я предложиш тук във форума?!! А де!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                      ......А лошото е че няма характерните външни белези на психичноболна.....
                      То такива няма
                      Характерното "прасешко лице" е само за родените "в страни от...". Изтрещелите от "нормалния" ни живот или дементирали в следстви на вътрешни медицински проблеми са си съвсем нормални докато не започнете да си говорите.......
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X