Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поредната измама
Свий
X
-
-
-
От: Поредната измама
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеТи повярва ли?
Не е луд тоя който яде баницата....
Коментар
-
Вие пък...
Що сте толкова черногледи?
Хората са открили начин да направят човечеството щастливо, а вие се подигравате с тях...
Докато има такива като вас-все ще има войни и нещастия по света. Нека всички заедно да се помолим за благополучието на света.
А между другото-да пратим по един СМС за 4.80 на откривателите на всеобщото благоденствие.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Тези ги знам много добре. Истината е, че бизнесът върви та се къса.
Измислят си някой "маг Мунчо". Дава се телефон за връзка. Ако се обадите ви вдига младеж, който е секретар на мага. Естествено със самия маг не може да говорите, защото той е например тежко болен или глухоням.
Продават се най-различни сувенири. Например съм виждал фланелки срещу уроки. Има от вътрешната страна пришито парче плат, в което има монета и пръст... Подобни простотии.
Цялата схема обаче не тръгва от интернет сайтове. Има си вестници като "Врач", "Гадател" и подобни. В тях се пишат няколко поредни статии за "маг Мунчо"... и така... След две-три години, когато маг Мунчо стане неактуален се сменя с нов с нов инвентар. И всичко отначало.
В цялата работа не съм учуден и възмутен от съществуването на тези "магове". Повече съм възмутен, че образователната система, домашното възпитание и религиозната култура в България е позволила да има нужда от такива...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар