Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чакаме тема от "сто"!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чакаме тема от "сто"!

Темата не е лична..

Касае фундаментален въпрос на форума..

Форум без теми няма, но инициативата трябва да е в самите участници..

Тук доста хора, в случая като пример давам "сто", въпреки че е пълно с такива, само консумират информация..

Ако искаме форум, трябва нещо и да даваме, та дори и да ни метнат в "коша"!

Кибици и сеирджии ни стигат и в ежедневието!

Вероятно темата ще се метне в кошчето, но няма да е зле да се позамислим преди това!

Ако не се лъжа, Венци беше решил на такива консуматори да им сложи такса, но може и нещо да е размислил!

От: Чакаме тема от "сто"!

На каква тема я чакаме тая тема?

"сто" не е почерпил ли нещо?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Нема да дочакаш.Хубаво е че Господ е дал глава пълна с мозък на Хомо Сапиенс но не му е дал ищах да мисли и да се бори.Нежеланието ни за борба за втурване напред ни унищожава като животински вид какъвто сме си
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=98049
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=76724
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=94143
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=60384

Коментар

Метафорично казано, Кумчо Вълчо чакал Червената Шапчица в гората, пък тя отишла на дискотека и не му се вързала...
          Екселерация, децата рано порастват вече...
          ...ако на някой му липсва повод за тема-горното изречение, определено по-смислена от задника на Азис и китките на обслужващия го персонал...

Коментар

Най-забавното в случая е че лично Венци Петров беше дал идеята, която цитирам!

Или нещо се е променило в постановката или Венци ще се оттегли от спора дипломатично!

Коментар

Вижте какво-уважавам ви и двамата. Заради различни качества. Няма да обяснявам, кои-който иска ги вижда!

Но мен силно ме боли когато стойностни хора се счепкат, и се започне онлайн война. Мисля, че и двамата сте разумни, и можете да наметите решение на проблемите си без конфронтация.
              Недейте бе хора! Не разбирате ли, че като се впрягате само вредите на себе си. Даже и да не ви пука за нас-обикновените четящи темата-помислете,ч е това ще го прочетата и доста пъпчиви тийнейджъри, и така само ще им дадете пример да се дърлят като вас. Което и двамата на одобрявате, сигурен съм...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Вижте какво-уважавам ви и двамата. Заради различни качества. Няма да обяснявам, кои-който иска ги вижда!

Но мен силно ме боли когато стойностни хора се счепкат, и се започне онлайн война. Мисля, че и двамата сте разумни, и можете да наметите решение на проблемите си без конфронтация.
                Недейте бе хора! Не разбирате ли, че като се впрягате само вредите на себе си. Даже и да не ви пука за нас-обикновените четящи темата-помислете,ч е това ще го прочетата и доста пъпчиви тийнейджъри, и така само ще им дадете пример да се дърлят като вас. Което и двамата на одобрявате, сигурен съм...
                Кольо, не им се връзвай, тук е спама.

Коментар

Генетично заложено!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Кольо греши в случая, нали, Volk?
                    Ако аз греша, лошо, наводнихме форума с глупости, иначе ги отчитах като разтоварващи закачки между големи хора.

Коментар

Не ми беше приятно да го правя, но го бях обещал в другата тема...

Това му е хубавото на статичното електричество - разрежда се за нула време във вид на светкавица и остава една свежа миризма на озон във въздуха!

Коментар

А благородниците са облагали с данък крепостните си. Сега всичко се руши..

Коментар

Яаа, докато съм спал блажено, неспокойният дух(или може би стомах) родил...
                          каквото родил

Необяснимо за мен е защо производителите се дразнят от потребителите.

Но пък има решение - производство за собствени нужди само. Така, като не вадиш домати на сергията, няма да те пита никой защо тия, вкиснатите, ги продаваш за първо качество.

И това "Чакаме" как да го разбирам, че не си сам или...

Виж, аз съм нищо. Но осъзнато. Никога не съм се вземал на сериозно. Това ми дава свободата на трезвия поглед.

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
                            ...Виж, аз съм нищо. Но осъзнато. Никога не съм се вземал на сериозно. Това ми дава свободата на трезвия поглед.
                            Ха ха хубаво казано. И аз така. Но това дразни дважди сериозните

Коментар

Аз пък съм обиден и огорчен–далеч по-добър пример за незапочващ теми потребител съм....,а вие да посочвате друг
                              Имам една тема в спама,и то с линк за някакви клипове–демек не на място баш...И една,с окончание "...или защо светът е криво нареден"–разбира се,незапочната от мен,а от модератор(чрез разделяне на друга тема).
                              И какво?!Излизам и си го признавам,без ни най-малки угризения–хайде,глобявайте,санкционирайте и ...каквото се сещате(да,вие,хората които чакате теми,и пускате по няколко на ден,и то не винаги много смислени).
                              Аз пък съм се замислял за хората,които постоянно се чудят какви теми и въпроси да зададат,и от какво още не са се оплакали,та да го направят.Аджеба,тия хора друга работа нямат ли си,та да дискутират непрестанно цялата човешка мъдрост и всевъзможни въпроси във форумите(по принцип,не конкретно тук и не конкретни хора)?!
                              Ама,както си мисля,се сещам–умни хора,надарени...–да пишат,па ако някъде нещо можем да се включим и ние(ясно е кои сме "ние"–подкрепям Сто,на 100%), едва ли ще им развалим темите(а пък и едва ли ще им е приятно да си пишат сами и да си отговарят).
                              А,интересното в случая е,че явно тези интелигентни хора,достигат една "критична" бройка смислени теми,след което започват все по-често да пускат глупави теми,като настоящата.С каква цел е настоящата–да им се признае огромния принос в пускането на теми или да получат някакво друго духовно удоволетворение–това вече да си кажат те.(нарочно в множествено число)
                              Приноса към останалите се оценява с разни точки и гласуване.
                              Не може всички да сме "мъдри" и компетентни за всичко.Като реша,че наистина имам нужда от съвет,ще попитам,а до тогава,защо трябва да си чеша пръстите да пускам теми,за нещата,които са ми направили впечатление в ежедневието?!Мога да измисля,купища теми,замислям се по разни въпроси достатъчно често...но пък не мисля,че тези въпроси могат да заинтригуват аудиторията достатъчно сериозно.Е,какво да правя–да пиша ли глупости или да си мълча?!
                              А и в този предимно технически форум,мисля че може да съм полезен с отговорите си по някои теми,вместо с въпросите си в други.Също мисля,че има достатъчно хора измислящи теми и ако станат,примерно,двойно или тройно няма да има голяма полза,нито за тях нито за останалите.
                              Отделно съм на мнение,че дори и тези които не пишат по много и много често,могат да са много по-полезни от други пишещи постоянно.Бих направил тема за потребителите от типа на Двигателист, Torque ...(последният,е нарочно с линк към профила–вижте колко теми е започнал,и разгледайте останалите му мнения–който е достатъчно компетентен,ще разбере за какво говоря).
                              И ако някой е решил да оплюе скромните,но полезни хора,като горепосочения(защото съм сигурен,че има и други),и да ги нарича безполезни използвачи,само защото не започват теми,то той явно иска да изтъкне собствената си продуктивност в пускането на теми на конвейрния принцип.(явно,особено проявление на куртоазия)

P.S.Ако дават някакви ордени за брой започнати теми,моля дайте ги на заслужилите,че само с думи,и да ги възхваляваме,и да ги ласкаем,пак се чувстват недооценени,та нападат нас–низшите духом и неспособните да измислим оригинални и интересни теми!Ако трябва,ордените им,нека да се платят с парите от нашите,евентуални глоби,за малка производителност в темо-производството.Или пък да им се заплаща на брой теми–току виж,и при нас се подобри производителността(за качеството не гарантирам–толкова си можем).И само да питам,ще ми се зачитат ли темите,на които отговоът ще бъде "Вече има такава тема..." или "Има писано по въпроса-чети" и другите подобни?

Volk,ако искаш да си говориш нещо на Венци,дали няма и някакъв по-подходящ метод,без да наричаш тука смислени хора "кибици и сейрджий".
                              И,между другото,и в живота не е много полезно да категоризираш хората като "кибици и сейрджий",защото често се случва именно от такива хора да получиш помощ(и да си промениш мнението за тях),но доста по-трудно става,когато си ги оценил(подценил) предварително.
                              Иначе всеки от нас може би играе достатъчно често ролята на кибик-сейрджия,без дори да го осъзнава–замисли се,може и тема да измислиш(аз не мога,защото и не искам)
                              Последно редактирано от cecoa1; 11-07-10, 00:22.
                              Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X