Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново дъно в хип - хопа :D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ново дъно в хип - хопа

Леле, всички са толкова зле...... Пред тези "муцуни" Мишо Шамара ми изглежда звезда...... а щом стигнах да похваля него значи положението с горните "изпълнители" е трагично....
    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Завършвам с няколко нови парчета на класика "Гошо от Почивка". Вече израстнал и утвърден на рап сцената. Тук пее за Ямайка:

Особено смислен е текста на песента "Кози Барабонки" (гнусливите да не слушат тази простотия... аз не успях):

и още една "яка" песен:

Мисля, че за "дъното на хипхопа" казах всичко, което можеше да се каже
      Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 10-07-10, 20:39.

Коментар

Тези няма да ги слушам...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Половината от тези изпълнители осъзнават, че пеят простотии и го правят именно заради това, за пример давам онзи ненормалник Светльо Витков, той е същият шоумен. Но за другата половина която не го осъзнава това е голям проблем.

п.п. Искам да добавя, че съм фен на Светльо и го давам за пример за леко странни текстове защото мисля, че е от най-популярните изпълнители на леко странни песни.
          Последно редактирано от Иван Жоров; 11-07-10, 00:20.
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Oo philipp благодаря за последните 3 клипа на Гошо. "колекционирам" неговите песни, цели два негови албума имам, че и песните му с Добричките "рапъри".

Някой хора казват че "Ямбоууу е града, Ямбоууу е стила", но след като се оказа че R.E.N. е от Варна, вече надявам се на повечето ви стана ясно че стила е Варна.

Дражето след песента за Ямбол, направи още няколко песни (с друг псевдоним) който лично аз намирам за по-стоиностни.За жалост сега намирам само едната и то с гаден инструментал, но поне в текста се открива смисъл:

Не знам дали е редно, но и без това профила му в MySpace е публичен, така че едва ли е проблем.Та в профила му може да чуете и още една от песните му:

http://www.myspace.com/xxxapa

Ех интересна тема се заформи.А и аз като philipp мисля че имам какво да ви покажа БГ рап сцената.

Ето ви още нещо за лека нощ:

Иван Маринов
            Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
            ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Аз си мислех, че са стигнали дъното пък те са почнали да се закопват в тинята...

Коментар

Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнение
                Аз си мислех, че са стигнали дъното пък те са почнали да се закопват в тинята...
                Не, още по-страшно е...ето тук примерно: http://vbox7.com/play:c2cf7082&al=1&vid=2044948
                Последно редактирано от mimi77; 11-07-10, 02:02.

Коментар

Редно е да се отбележи всъщност, че клиповете, които пуснахме в последствие на първия пост, са аматьорски... А този на "гангста-мацката" е записан "професионално"... Така, че това печели голям бонус към приза "на дъното"...

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                    Хайде още малко...

"Хитрите мечоци" - образец за некадърност, пошлост и тъпотия :

Ти сам намери приликите и пак помисли дали ще ги наречеш "образец за некадърност, пошлост и тъпотия"

Коментар

Мишо Шамара изпростя тотално. Първите албуми до "Гуми втора употреба" (включително) бяха що годе приличен рап (с много песни изключения ). По нататък стана чалга. Но чак да го наричаме "дъното" - не мисля. Поне има елементарни умения да... "рапира" (замалко да кажа "пее")

Коментар

Истината е, че има абсолютни некадърници във всеки един възможен стил. Както и обратното - има прекрасни песни и изпълнители във всеки стил.
                        Е тук си абсолютно прав.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        -----------------------------------------------
                        0887770735

Коментар

Дай да го обобщим предишното - чалга има навсякъде

Коментар

Дай да го обобщим предишното - чалга има навсякъде
                            В което няма нищо лошо, стига да се слуша с удоволствие и мярка . Понякога подобна простотия ми оправя настроението .

Ето една чужда "чалга" .

Коментар

Виждам, че тук има фенове... И въпреки, че варненци са номер 1, бургазлийци не отстъпват...
                              G.g.p. - Made in Bourgas
                              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                              A2 (+)

Коментар

Джю Джю Пю (според тях, май така се произнася)- истински кеш мъни рапъри!
                                А има и G. P.:
                                ПЕСЕНТА НЕ Е ЦЕНЗУРИРАНА!

Последно редактирано от Александър Белов; 11-07-10, 18:21. Причина: разбрах, че тъпата песен не е цензурирана
                                JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X