Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гледате ли телевизия?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гледате ли телевизия?

След като преди няколко дни ми изгоря телевизора в последно време се чувствам изключително отпочинал. Затова пускам анкета, с която да преценя има ли смисъл въобще да го пращам на ремонт.
    59
    Не / Нямам телевизор
    10.17%
    6
    Само епизодично в конкретни случаи
    52.54%
    31
    Редовно, нормално вечер след работа
    28.81%
    17
    Редовно по няколко часа на ден
    6.78%
    4
    Постоянно съм пред телевизора в свободното си време
    1.69%
    1

От: Гледате ли телевизия?

Аз обикновено слушам телевизора, защото се намира в срещуположната страна на стаята, където е компютъра, пред който прекарвам свободното време. Докато останалите членове на семейството гледат нещо, аз подочувам това-онова.
    proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Гледам редовно, но не прекалено. Новините, някой филм, някои забавни предавания като "Господари на ефира" например и спорт.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Времето поне на три телевизии. Филми, които ме "дръпат" от компа - също.
        И с огромно удоволствие Дискавъри, спортните канали,понякога и новини.

Коментар

Откакто си разкарах телевизорът съм много по-добре.
          Без телевизор е по-спокойно.
          Не те заливат с лоши и подтискащи новини, както много го умеят.
          Не гледам турски сериали.
          Не гледам разни скучни и с извинение леко затъпяващи предавания/реалитита и т.н.

Единствено ми липсва Discovery Channel, но гледам да компенсирам като съм на гости .
          Но май и там взеха да повтарят доста често предаванията и рекламите най-вече за тях.

Та общо взето един глас от мен за без ТВ.
          В интернет има достатъчно информация/новини/филми...
          .

Коментар

Няма смисъл да го правиш. Почини си няколко години. Виж за радиоточката съм твърдо са.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Поглеждам към телевизора,ако предварително съм си набелязал да видя нещо по Дискавъри, иначе телевизора ми е предимно радио и то, докато съм си в къщи,когато не съм на работа. На драго сърце ще живея и без телевизор ,ако това зависеше единствено от мен. Аз съм "ЗА" това.
              диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Аз гледам само Дискавъри и то късно вечер преди лягане!
                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Преди доста гледах, дискавъри и нешънал джеографик, сега съм спрял кабелните телевизии и поглеждам само новините и времето. Ама за тия работи има и интернет, така че може и без телевизора
                  П.П. и моя единия изгоря и вече 2 месеца стои без да е ремонтиран и не ми липсва
                  -------Honda CR-V 128к.с.--------
                  "Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"

Коментар

В повечето случай само го слушам.

Коментар

Именно, защото и аз предимно го слушах, сега без телевизор установих, че радиото поднася информацията много по-качествено.

Коментар

Гледам новини, От местопрестъплението, Д-р Хаус, и дискавъри!
                        LZ1ZAH

Коментар

Почти не гледам и затова не съм се ъпгрейднал с по-нов модел телевизор. От Нова година има-няма съм го пускал 3-4 пъти за по двайсетина минути и толкоз. Сега обмислям да си взема един модерен хубавец, чиято основна функция ще му е да пускам филми от компа на него. Попринцип мразя живот по режим - новините - от 20:00 часа, например и ако ги изтървеш - не си разбрал. Или "филма започва в 20:30"... Ами ако съм в тоалетната например, или се качвам с асансьора. Остава да започна да се съобразявам с телевизията и да живея под часове, според това кой как иска да ме манипулира.
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Много рядко гледам телевизия.Пускам го само за новините и до там.Имао е дни в които и за това даже не съм го пускал-просто не съм почитател на телевизията ни.
                            Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

И аз напоследък гледам все по-рядко телевизия.
                              Ами честно да ви кажа то ми омръзна - само турски сериали, тъпи реклами и новини, след които ти идва да си направиш харакири...
                              Колкото по малко телевизия, толкова по-добре според мен.
                              п.п. Е, от време на време и аз гледам по някоя серия на Д-р Хаус или нещо от сорта... но само ако уцеля момента, в който ги дават.
                              Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X