След като преди няколко дни ми изгоря телевизора в последно време се чувствам изключително отпочинал. Затова пускам анкета, с която да преценя има ли смисъл въобще да го пращам на ремонт.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гледате ли телевизия?
Свий
X
-
От: Гледате ли телевизия?
Аз обикновено слушам телевизора, защото се намира в срещуположната страна на стаята, където е компютъра, пред който прекарвам свободното време. Докато останалите членове на семейството гледат нещо, аз подочувам това-онова.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
-
Откакто си разкарах телевизорът съм много по-добре.
Без телевизор е по-спокойно.
Не те заливат с лоши и подтискащи новини, както много го умеят.
Не гледам турски сериали.
Не гледам разни скучни и с извинение леко затъпяващи предавания/реалитита и т.н.
Единствено ми липсва Discovery Channel, но гледам да компенсирам като съм на гости.
Но май и там взеха да повтарят доста често предаванията и рекламите най-вече за тях.
Та общо взето един глас от мен за без ТВ.
В интернет има достатъчно информация/новини/филми....
Коментар
-
Няма смисъл да го правиш. Почини си няколко години. Виж за радиоточката съм твърдо са."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Поглеждам към телевизора,ако предварително съм си набелязал да видя нещо по Дискавъри, иначе телевизора ми е предимно радио и то, докато съм си в къщи,когато не съм на работа. На драго сърце ще живея и без телевизор ,ако това зависеше единствено от мен. Аз съм "ЗА" това.диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg
Коментар
-
Преди доста гледах, дискавъри и нешънал джеографик, сега съм спрял кабелните телевизии и поглеждам само новините и времето. Ама за тия работи има и интернет, така че може и без телевизора
П.П. и моя единия изгоря и вече 2 месеца стои без да е ремонтиран и не ми липсва-------Honda CR-V 128к.с.--------
"Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда !"
Коментар
-
Почти не гледам и затова не съм се ъпгрейднал с по-нов модел телевизор. От Нова година има-няма съм го пускал 3-4 пъти за по двайсетина минути и толкоз. Сега обмислям да си взема един модерен хубавец, чиято основна функция ще му е да пускам филми от компа на него. Попринцип мразя живот по режим - новините - от 20:00 часа, например и ако ги изтървеш - не си разбрал. Или "филма започва в 20:30"... Ами ако съм в тоалетната например, или се качвам с асансьора. Остава да започна да се съобразявам с телевизията и да живея под часове, според това кой как иска да ме манипулира.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
И аз напоследък гледам все по-рядко телевизия.
Ами честно да ви кажа то ми омръзна - само турски сериали, тъпи реклами и новини, след които ти идва да си направиш харакири...
Колкото по малко телевизия, толкова по-добре според мен.
п.п. Е, от време на време и аз гледам по някоя серия на Д-р Хаус или нещо от сорта... но само ако уцеля момента, в който ги дават.Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар