Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как си представяте РАЯ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как си представяте РАЯ ?

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Мястото горе на картинката е метафора. Номерът е в двата шезлонга. Демек важното е когато ти е много гот, да има до теб човек, с когото да го споделиш.
    Е, то тогава няма нужда от два шезлонга. И един е достатъчен... Но иначе си абсолютно прав.

Коментар

Малко по турскиВечна пролет ни топло ни хладно.Поточета ромолът птици пеят.А Стария се е опънал на трапезата то Бири то мастики то ракии салати мезетаабе РайПечено агне задължително„много обичам агнешко“къф Рай е без това

Сега най сложния въпрос с девиците

Май трябва да ги почваме първо тяхче като апнем и пийнем обичам да си поспяи само че ми е до девици да ми досаждат
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ако намериш сродната си душа, вече си в Рая...където и да си ...

Ако не я намеря в този живот...ще я намеря в следващия...Рая няма да избяга

Коментар

Само мисъл. Без тела - няма болка, глад, красиво и грозно се обезсмислят. Нищо от това, което знаем
          Но пък за чий е тогава тази мисъл?
          Скептик съм. Реално - пръст и тишина Много тишина.
          Та търсете го наоколо, още има за всеки

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
            Малко по турскиВечна пролет ни топло ни хладно.Поточета ромолът птици пеят.А Стария се е опънал на трапезата то Бири то мастики то ракии салати мезетаабе РайПечено агне задължително„много обичам агнешко“къф Рай е без това

Сега най сложния въпрос с девиците

Май трябва да ги почваме първо тяхче като апнем и пийнем обичам да си поспяи само че ми е до девици да ми досаждат
            Сетих се за 1 много стар виц: Седи си Дядо Матейко вече в рая и нещо е омърлушен. Около него ангелчета нежно пърхат с крила, и свирят на арфи, птички чуруликат, ромолят ручейчета, абе РАЙ с 1 дума. Минава Св. Петър на "визитация". "Дядо Матейко какво не ти е наред в Рая? - пита светията.
            "Абе синко тука е много хубаво, ама от оная черната порта с големия катанец се дочува музика, чукане на чаши, смях на жени... За там съм аз, за там съм..."-дума Дядо Матейко.
            "Там е адът! отговаря Св. Петър
            "Е що не ме пратиш там? Песни, пиене, жени-туй е живота за който мечтая"-моли Дядото.
            Св. Петър отговаря- "Може, но да знаеш, че връщане назад в Рая няма! И там в ада всичко е измамно, чашите за без дъно, жените са без п*тки, а музиката е на Парашкев Хаджиев..."

Ако някой отговорен мод. реши, че вица не е по темата, да го мести при вицовете.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
              Само да си го дръпнал безплатно
              Аз книги на компютър не чета... 18 лева струва книжното издание на Славейков

Коментар

Вие пък.

Раят е тук. Ама хапели комарите, ... нали е градина, как нема да хапят?

Коментар

Ако опростим ситуацията и я сведем до дразнения на нервните окончания...

В рая ще ли има дразнене и усещане, или не ?!

Да добавя, като губите дразненията ги губите и когато са неприятни и когато са приятни...

От едно яйце не става и омлет и пиле...

В другото място работата е ясна, щом съществува "варене", значи се разчита на телесни усещания...

Коментар

Интересно е да се запознаете с теориите на богомилите. Доста интересно виждане за света са имали. Според тях Дявола контролира мъртвите, а Господ живите. А попринцип материалния свят при тях има зло начало, а духовния има добро начало.
                    Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 06-07-10, 18:30.

Коментар

72 веселинмариновци паят химна на МВР и танцуват - е тва е Рай!
                      Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Раят ли ако може да се наредя до Стария. Не искам много само да му отварям бирите да се чукнем па дружно да запеем. А и един джип с вечно пълен резервоар да ходя за бира.
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X