Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба към варненци

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба към варненци

Днес обикалях два часа в търсена на стойка за сателитна чиния бесен съм, обиколих ЦЕЛИЯТ град и никъде няма, в Булсатком ми искат 12 лева за това желязо и на това отгоре на два от центровете им имаше опашка от по 20 човека, някой ако знае или има таква стойка да пише или да звънка: 0887941416 Трифон

От: Молба към варненци

Нарисувай я на пейнта с размери, и ми прати рисунката, ще ти я направя и пратя по еконт.
    Може и по-професионален чертеж де...
    Имаш ми и телефона.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не искам да занимавам никого, ако е за правенето, баща ми на село ще ми направи, ако ще я правя ще я направя по-различна, искам да си купя, не ме скръндзи за 12 лева, яд ме е че нямам избор и на това отгоре да им чакам на опашка, защото не могат си оправят касите, много съм в чуденка дали да им ставам клиент на новият си адрес?

Коментар

Тъща ми навремето мина към булсат, голяма мъка - малко мъгла няма образ, качеството не е добро, но да не излезе антиреклама.Ходи им до офиса Н , не М брой пъти-без резултат и отдавна не е към тях.Стоиката на старата сателитка е толкова яко направена/+мотори за движение и дистанционно/, че само желязото и сигурно тежи над 30кг.
        Аз отдавна рядко гледам ТВ и не ползвам кабелна.
        Поздрави!

Коментар

При конкуренцията проверявал ли си? Имам предвид ИТВ.
          Провери на anteni.net, правят какви ли не антени и стойки и са си Варненска фирма. Точно за сателит не съм търсил от тях, но знае ли се...
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И все си мисля, че 12 лева не е много. Повече са ти разходите да отидеш до Шумен отколкото да дадеш тази скромна сума. Разгледай тук и ще видиш, че цените са по-високи.
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Пиши на Ивайло от форума, това е и никнейма му, той точно с това се занимава и една от дейностите му е да обслужва Булсатком, не мога да дам телефона му по причина че не съм го питала но мисля че няма да имаш проблем стига да не са тръгнали на някъде с жена си. Успех
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Правим ги тук в една от нашите фабрики, но си мисля, че само куриера ще вземе 5-6лв до Варна. След месец ще имам път на там ако ти се чака ще ти подаря една.
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

За съжаление чак сега видях темата. Да , в края на месеца и началото на новия е така , защото всички си плащат таксите тогава и е много натоварено. Сега вече магазина е затворен , ако в понеделник не ти е късно , звънни да ти кажа откъде да си вземеш без да чакаш - 0888626856.

Коментар

Някои хора май се втиляват. Гледай тук за какви цени говорим, пък ти ми се кахъриш за някакви си 12лв.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:платформа за мо&#1.jpg
Прегледи:1
Размер:36.8 КБ
ID:5189548

Коментар

Какво прави тази тема в този раздел?!?!
                      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Ще си слага булсатком на витарата. Само да предупредя, че в гората има много смущения и почти нищо не се вижда.

Коментар

Сложих си...го

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                            Сложих си...го
                            Жалко сега прочетох темата,вече 2-3месеца откакто съм свалил моята чиния и цялото оборудване и чакам някой от булсат да дойде да си ги прибере,такава беше уговорката с тях но каквото им беше обслужването такива са им и обещанията.Щях да ти подаря всичко и тунера и дистанционното и чинията със стойката,аз накрая ще ги изхвърля в казана.

Коментар

То не е късно, че тунера нещо се ебава, повече от 40% не качва, и като вали всичко се размазва и насича, ще ти пиша тия дни
                              Последно редактирано от trent; 09-07-10, 19:03. Причина: допълнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X