За съжаление, трябва да съобщя, че кадъра от аватара ми, утре навършва 30 години.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мъка, мъка!
Свий
X
-
От: Мъка, мъка!
Тогава ЗАЗа бе само на около 11.Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеВ първия момент помислих за зазчето, и се зачудих как може да е толкова ново
А на кадъра на колко е ? Не изглежда особено старо...
Аз, на около 22.
Младост!!!
Коментар
-
Пенчо, това чудо в движение ли е?
Защо не си го попритегнеш - и после - ретроралита има, колкото искаш..
Но ЗАЗ не съм виждал - явно са кът, и от това моралният ти ангажимент тая антика да върви, се увеличава.
За транспорт явно не става, но за уплътняване на съботонеделите - определено е ценна..
Коментар
-
Пенчо, ти да си жив и здрав, лодки и коли ще се намерят!Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Отдавна се възнесе в по-бездупковия свят!Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеПенчо, това чудо в движение ли е?
..
Но преди това успя да направи 8,5 обиколки на земното кълбо.
Последно редактирано от Пенчо; 28-06-10, 10:48.
Коментар
-
Ми аз с носталгия гледам на "Едно време...". Пари нямаше, ама Щастие имаше. А сега?? Пари що годе се намират, ама щастливи хора малкооо!!!Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеЗа съжаление, трябва да съобщя, че кадъра от аватара ми, утре навършва 30 години.
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Е затова не ги обичам тия стари снимки!
Носят тъга и носталгия/за нас, а не за времето, когато са направени/.
Като ЕХ-комшия ти пожелавам да си зрав и още много околосветски обиколки с какви ли не превозни средства.
Гледай напред!Life is too short to drive dull cars!
Fight global warming !
... turn on your A/С !
Коментар
-
Благодаря!Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнениеЕ затова не ги обичам тия стари снимки!
Носят тъга и носталгия/за нас, а не за времето, когато са направени/.
Като ЕХ-комшия ти пожелавам да си зрав и още много околосветски обиколки с какви ли не превозни средства.
Гледай напред!
Иначе продължавам! За сега имам поне още 17обиколки.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар