http://lifestyle.ibox.bg/material/id_88600753

На Металика им закъснял самолета, иначе и те щели да люшнат по некой кючек 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
и РАМЩАЙН слушат ЧАЛГА
Свий
X
-
От: и РАМЩАЙН слушат ЧАЛГА
Четох подобна помия вчера, че и снимки на тлъсти каки имаше за украса.
То така си е, явно Рамщайн ще сменят стила, писнало им е от жици и ще черпят челен опит от чалгарите.
Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
във фейсбук има цяла страница със над 50 снимки. Не съм ходил от поне 6-7 години на такова фолк заведение, ама много несимпатичен народ се въдел там (да се изразя по меко). Направо се уплаших от някои от жените.Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.
Коментар
-
Силни думиПървоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнениеДа бе да -отишли са да изплакнат очето и да праснат нещо свежо.

.Видя ли онази "свежа" "манекенка" 

.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнениеДа бе да -отишли са да изплакнат очето и да праснат нещо свежо.
Ми да де - русо със силикон и е***во - къде другаде?
Коментар
-
Дует с Азис например?Първоначално публикуван от diecast Преглед на мнениеВие, които ще ходите на концерта довечера, внимавайте да не ви спретнат една изненада тип "кавър на съвременната българска музика" или нещо от сорта
.
Коментар
-
Ами те са си чалгари отдавна бе. Любимата ми тяхна немска чалга на испански е Tekuero puta.......Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Е, чак такива екстремисти не ми се вярва да саПървоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеДует с Азис например?
.
, но виж някой опит да пеят или свирят нещо с подобен ритъм няма да ме очуди
Коментар
-
Малииии, видях ги.Първоначално публикуван от NOTY Преглед на мнениеда бе тая е от модна агенция "Торбалана", вижте във фейсбука какви ги има
То там човк може да се разболее от трайна загуба на ерекция!
О899 2б2 1З2
Коментар
-
Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнениеМалииии, видях ги.
То там човк може да се разболее от трайна загуба на ерекция!
Чак ми стана интересно
Линкче няма ли ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар