Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Offtopic

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Offtopic

Здравейте , във още един два форума в които участвам има такава тема и е доста полезна. Всеки си пише каквото му е на сърце да не спами темите на другите и да не се отварят постоянно нови, за незначителни неща. Може да се коментира от футбол до политика (без простотии разбира се).
    Та ако модераторите преценят да я махнат но мисля че ще е полезна!!!
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

От: Offtopic

И така да днес модераторите във форума не рено ме изкараха извън нерви. Там най- грешното нещо на земята е ако продаваш нещо да пишеш в обявата повече от веднъж на седмица, веднага те почват.
    Това го насраха човека след само 1 отговорт на въпрос останали ли са му халогенки за продажба.

Модератор - "Форума има една екстричка, която се нарича "ЛС", "лични съобщения" "лични", "лично" или както я наричаш. И работи на всичкото отгоре. Отговарянето в темата си е жив "ъп", при условие, че ЛС-тата работят. Ако искаш - продължавай да им отговаряш директно в темата и така да си я "ъп"-ваш. Само да няма оплаквания като я видиш в Коша - предупреден си.

Joro_cska
    Re: Продавам части за Рено Лагуна 1 фаза 2
    « Отговор #4 -: Днес в 11:17 »

Баси форума , вие тука сте много интересни хора , може ли модераторите постоянно да се заяждат с хората . Не е истина просто. Като някоой му е писал в темата, най естественото нещо е човека да отговори. И с тези 10 лични съобщения на 70% от хората са им пълни кутиите.
    Offroad форума е на светлинни години пред този тук!!!!
    '
    И ги заебах да ме баннват ))))
    Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

Аз не съм модератор , но като пълноправен участник , смятам , че може да има такава тема " Offtopic" , но само и единствено , ако се пише нещо свързано със марката JEEP.
      Обосновавам се защо:
      -защото този форум има стройна структура по интереси , марки и т.н.
      -защото ако в подфорум JEEP се пишат неща , коита могат да са интересни и за други колеги, които не влизат в този подфорум , то те няма да бъдат прочетени и ще бъдат облагодетелствани само хората влизащи тук.
      -смятама , че именно със своята ясна структура на подфоруми , този форум е предпочитан от нас и съм против да се спами във този подфорум /с изключение на информация , касаеща марката JEEP/.

Това си е мое мнение и на никого не го налагам.
      ________________________________________________________________________________________
      Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
      HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Ок съгласен съм с теб, но тези които влизаме в подфорума на Jeep сме едно подобщество от Оффроудърите . Аз например познавам хора само от този подфорум. Затова исках тук да е Оффтопик темата.
        А за спаменето мисля че то ще намалее ако има такава тема

тел. 0897818449

Коментар

Първоначално публикуван от joro_cska Преглед на мнение
          Здравейте , във още един два форума в които участвам има такава тема и е доста полезна. Всеки си пише каквото му е на сърце да не спами темите на другите и да не се отварят постоянно нови, за незначителни неща. Може да се коментира от футбол до политика (без простотии разбира се).
          Та ако модераторите преценят да я махнат но мисля че ще е полезна!!!
          То си има специален подфорум колега: http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php/234-%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BC-%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%81%D0%B8%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%88%D1%87%D0%B5-%D0%B8-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC%D0%B8!
          Казва се : "Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми!"
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Е за тва ми беше приказката!
            Тука бива тема за ОФФтопик само ,ако е за Jeep.
            ________________________________________________________________________________________
            Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
            HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Ок прави сте, не бях забелязал този подфорум.

тел. 0897818449

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X