Работи и в шумен и в "стелт" режим...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
УАЗката на Стефан запали!
Свий
X
-
От: УАЗката на Стефан запали!
А аз си мислех че по двора ходят само тихи съседи ... Другия път ще пусна по тебе кучето Бера.
Забравил съм една жица на чистачките, та още нямат бавен ход. И не съм набутал задно фарче за мъгла, ама то май не е задължително.
Ако не се беше стъмнило от дъжда, сигурно вече щеше да има и радиостанции, ама - на.
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение....Ако не се беше стъмнило от дъжда,.......ами в гаража ми не вали, а за една УАЗка все ще намерим ъгълче
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Не бях готов за тая тема, ама щом някой е пуснал духа от бутилката ...
Това е тока, нищо повече. Че да се направи той, струва и тенекии, и други разправии - отделен разговор. Но доколкото е базова система, която после не се нуждае от особени доработки, и няма право да се бърка на останалия тунинг - от нея се и започва.
Изобщо казано - сега всеки може да вземе тая кола, и просто да копира. По трасета, дължини, цветове, свързване. Инсталацията върви по двата борда, повреди по единия не обезточават другия. Колата остава в движение. Критичните системи са дублирани, единичните се обезточават без да спират движението. Недостъпни или дефицитни части няма, с изключение на АЗС-ите, които са въпрос на личен каприз, и всъщност - неправилно решение. Нормалното е отработено в друго сандъче, и несравнимо по-евтино и безпроблемно.
Коментар
-
Само колкото да се движи. А ако вече е много смачкан и е останал малко ток, или е потънал много във водата - може просто да изключиш всичко, което не е свързано с мотора или оцеляването. Каквото искаш - това и обезточаваш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеСамо колкото да се движи. А ако вече е много смачкан и е останал малко ток, или е потънал много във водата - може просто да изключиш всичко, което не е свързано с мотора или оцеляването. Каквото искаш - това и обезточаваш.
Честито палене, скоро се надявам да я видим на тест.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар