Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отразено слънце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Отразено слънце

Някой замислял ли се е защо почти винаги, когато видим слънцето отразено в някаква повърхност и снимано през камера , то има точно 6 лъча ???

Ако има колега фотограф нека обясни , отдавна ми се е набило на око...

п.п. нито съм еврей , нито антитакъв, така че не измествайте темата в тая посока , моля ви се. Интересува ме ефекта от какво се получава..
    Последно редактирано от sir Borko; 15-06-10, 11:26. Причина: уточнение

От: Отразено слънце

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
    Някой замислял ли се е защо почти винаги, когато видим слънцето отразено в някаква повърхност и снимано през камера , то има точно 6 лъча ???

Ако има колега фотограф нека обясни , отдавна ми се е набило на око...

п.п. нито съм еврей , нито антитакъв, така че не измествайте темата в тая посока , моля ви се. Интересува ме ефекта от какво се получава..
    Блендата на фороапарата обикновено е шестоъгълна.

Има и други видове - правоъгълна, петоъгълна. Тогава и лъчите са съответно 4 или 5.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ти може и да не си еврей, но дали създателят, който пали и гаси слънцето няма нещо общо с тях ?
      Не се сърди, темата е в раздел спам
      ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
      LZ1YBB

Коментар

е това с блендата ми обяснява всичко ! мерси, от сума време го бях забелязал и ме чоплеше любопитство !

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение

е това с блендата ми обяснява всичко ! мерси, от сума време го бях забелязал и ме чоплеше любопитство !
          И мен ме чоплеше някога, но чопленето приключи когато в 6-ти клас си купих полуавтоматичен немски апарат "Beirette", който беше с четириъгълна бленда.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X