Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Звукът от световното по футбол

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Звукът от световното по футбол

Какъв е този идиотски звук, който се чува при предаването на мачовете. Като тромби и то в най-неприятните звукови честоти. От време на време се и засилва! В мен ли е проблемът или и вие го усещате?
    Бая пресилено изгонване на играча от Австралия. Само това не им стигаше на германците. Много са ми неприятни! Ето - 4:0! Идиоти! Да си ги носят вкъщи!
    Последно редактирано от bojitch; 13-06-10, 22:25.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

От: Звукът от световното по футбол

Ето какъв е -http://www.offroad-bulgaria.com/show...25#post1191725

Аз рядко гледам мачове.Всъшност доста рядко, но вчера си пуснах да гледам Англия и САЩ и сякаш не ме дразнеше тоя звук толкова поне мен, но на другите гледам хич не ви понася.Добре че не гледам футбол.
    Иван Маринов
    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Значи това било вувузелата. Видях го, но не ми се стори интересно.
      Вече чета всички идиотщини!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Какъв е този идиотски звук, който се чува при предаването на мачовете. Като тромби и то в най-неприятните звукови честоти. От време на време се и засилва! В мен ли е проблемът или и вие го усещате?
        Бая пресилено изгонване на играча от Австралия. Само това не им стигаше на германците. Много са ми неприятни! Ето - 4:0! Идиоти! Да си ги носят вкъщи!
        ха ха Наистина звука е отвратителен и мен ме дразни ама няма начин нали трябва да се "ТРЪБИ" на всякъде

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X