Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ТРОТОАРА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КАК ДА СЕ ПОЗНАВАМЕ НА ТРОТОАРА?

Бе всичко хубаво ама с темерутите ако ще да им кажеш кой си и що си кел файда.Аз носим емблема на гърбът и по колицата и ме задминават като да ме нема .....
    Да са живи и здрави
    К мирной жизни не пригоден.
    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Не се замислих за заглавието. Може да му се направи малка редакция.
      Показаните баджове са за използване по различни мероприятия, свързани с Форума. Например на с'бора. За визитките - всеки си решава, дали да използва такива.
      Дроб (Черен ли си, бял ли?), просташко е това, което каза. Келешите, които иначе ми се водят за съученици, по цял ден само такива ги дрънкат. На тяхното елементарно ниво ли ще паднеш?

Коментар

В банята е лесно. Старшите и модераторите - по лифта в инчове. Младшите - по въпросите "Каква гума да си сложа, че да минавам отвсякъде". Паркетниците ще са измити и вчесани пред женската баня в очакване на лек офф, докато другите си мерят инчовете

Коментар

Румбата не се обиждай, но като гледам откъде пише Дроба(не го познавам човека), сигурно го гони носталгията и му се ще да си поговори глупости с неговите съученици...А и да ти кажа, според мен като си на твойте години е хубаво понякога да си по-сериозен, а на по-късни е обратното..Иначе идеята не е лоша,приемам ,че си имал предвид по желание.Който не иска-не е задължен.

Коментар

К'ви символи, к'ви значки... Да вземем да си измислим таен знак, като масоните. Така, даже когато се разминаваме по магистралата, можем да си вдигаме ръката през отворения прозорец и да се... познаваме!
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              К'ви символи, к'ви значки... Да вземем да си измислим таен знак, като масоните. Така, даже когато се разминаваме по магистралата, можем да си вдигаме ръката през отворения прозорец и да се... познаваме!
              Хубава е твоята идея, ама през горещите летни докато карам на отворен прозорец климатика не насмогва. А за зимата ще ми се схване врата от течението.
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Хубава е твоята идея, ама през горещите летни докато карам на отворен прозорец климатика не насмогва...
                Купи си мотоциклет!
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  И на тях не им останаха тайни знаци вече...
                  Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Недейте така с тия масонски знаци, че ще почнат да се пишат книги за конспирация, тайни общества и ще стане живо чудо

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                      Не се замислих за заглавието. Може да му се направи малка редакция.
                      Показаните баджове са за използване по различни мероприятия, свързани с Форума. Например на с'бора. За визитките - всеки си решава, дали да използва такива.
                      Дроб (Черен ли си, бял ли?), просташко е това, което каза. Келешите, които иначе ми се водят за съученици, по цял ден само такива ги дрънкат. На тяхното елементарно ниво ли ще паднеш?
                      Румба ,много се напрягаш .Не се взимай толкова на сериозно ,ще си докараш някоя дископатия .
                      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз предлагам droba да ни изпраска по една татуировка насред челото със знака на форума. Тъй хем ще се познаваме отдалеко, хем и другите ще ни виждат колко ни е акъла и ще бягат с писъци, та поне ще можем да се разхождаме спокойно по тротоарите. Има само един проблем - ние ли ще ходим на Канарите за манипулацията или той ще идва тук да ни боде?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Аз предлагам droba да ни изпраска по една татуировка насред челото със знака на форума. Тъй хем ще се познаваме отдалеко, хем и другите ще ни виждат колко ни е акъла и ще бягат с писъци, та поне ще можем да се разхождаме спокойно по тротоарите. Има само един проблем - ние ли ще ходим на Канарите за манипулацията или той ще идва тук да ни боде?
                          Как ще ни боде тук???!! На улицата..по градове и паланки....ами санитарно-хигиенните изисквания??!! Просто следващият събор ще е на Канарите и всички пред студиото му - на опашка...така де, ред трябва..
                          drob-e, дай цена за членове и членки на форума!
                          00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Абе каква цена ,калабалък да става .Носете си флагчетата за да ви позная
                            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аз ще си реша радикално проблема- след два три дена ще си направя ф/л/анелки (2- 3) с логото на форума, а от следващата учебна година, живи и здрави, ще си лепна гоооляяяяма лепенка на чантата. Иначе, Румбата се доизясни. Говорил е за събирания и т.н. Нормално е на събирания, колкото и да се познавате (аз съм още почти анонимник), да сложите по 1 бадж.
                              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                                (аз съм още почти анонимник)
                                Ще казваш, че си от постоянното присъствие на бара.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X