Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МакОС, газова уредба на АМГ и житейските истини, които не са за всички еднакви.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МакОС, газова уредба на АМГ и житейските истини, които не са за всички еднакви.

Знам на кой дължа златните максими "недей да мислиш, ние сме го измислили за теб по-добре от колкото би го измислил ти" и "това тук не ти трябва достъп до него, то е наше, нищо че апаратурата е твоя". Достатъчно фантастика съм чел за да знам как свършват такива неща
    Издъних се на Тюринг теста

От: Млад учен подкрепен от новия закон

Свършват, като му излющиш един линукс отгоре. Apple прави най-добрия хардуер за Линукс, а и също нелош 3Г рутер.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Свършват, като му излющиш един линукс отгоре.
      Абе не съм специалист по въроса, ама ми звучи като да сложиш газова уредба на MB AMG...

Коментар

Явно и по газовите уредби не си специалист.

Коментар

Явно и по газовите уредби не си специалист.
          Не съм...
          Но и не съм фен ...

Коментар

Е, с маковете е същото. Някои са фенове, други - не. Който има много работа с кола, фен, не фен, слага газ.

Коментар

Е, с маковете е същото. Някои са фенове, други - не. Който има много работа с кола, фен, не фен, слага газ.
              Аз имам много работа с кола и не съм фен на газта именно поради това - ред мотиви, които не са за тук...
              А за маковете - пръскаш луди пари за готова система със супер интерфейс, за да изпраскаш отгоре линукс и да ползваш хардуера...

Добре - друга аналогия - пак не по темата - купуваш си маратонки Найк (Ер Джордан) и сменяш подметките щото нямат достатъчно грайфер за ходене в планината... или ги преправяш на дажапанки - все тая...

Коментар

Друи пък ползват Мак с Windows - прежалвайки и времето на батерията, и други неща. MacOS просто има изключително краен набор от задачи, за които става. И още по-краен набор от задачи, за които е удобна.

Коментар

Така де...
                  На свинче - звънче.

Като му сложиш на Мака Уиндоус - къде ти отива усещането, че работиш с Мак, заради което си му фен...
                  Можеш ли да си купиш Мак без да си платиш и ОСа? Освен ако не е краден разбира се...

По тая логика - като е МВ АМГ - дали икономията е водещото при избора на автомобил? Освен ако не ти е паднал много на далавера...

Хайде стига, че някой модератор ще се включи...

Коментар

Примерно аз.

Мисълта ми беше, че хората имат различни цели. На мен не ми стига "усещането" че работя на Мак, аз искам и работа да свърша. А лаптоп с такова качество на изработка трудно се намира. И понеже цената е приемлива (ако и изнудване), купувам. С все МакОС.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X