Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Огромна дупка в Гватемала

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Огромна дупка в Гватемала

Не пускам темата в раздел новини, защото ми е интересно да разбера нещо (от вас), по отношение на тези дупки.
    Как така зейва една огромна дупка (като си представя и настръхвам- ужас) и вътре- сухо, чисто и така нататък. Нито кал, нито вода- перефектно кръгла дупка, дълбока 30м. Ако някой сметне, че правя реклама на медията, която е пуснала новината (защото често пускам линкове към изданието)- просто този вестник ми е на живи отметки във Файърфокс. Преди беше друг и т.н.
    Та интересно ми е- може ли да има нещо интересно или полезно в тези ями?
    Последно редактирано от Александър Белов; 03-06-10, 22:04.
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

От: Огромна дупка в Гватемала

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
    Не пускам темата в новини, защато ми е интересно да разбера нещо (от вас), по отношение на тези дупки.
    Как така зейва една огромна дупка (като си предсатвя и настръхвам- ужас) и вътре- сухо, чисто и така нататък. Нито кал, нито вода- перефектно кръгла дупка, дълбока 30м. Ако някой сметне, че правя реклама на медията, която е пуснала новината (защото често пускам линкове към изданието)- просто този вестник ми е на живи отметки във Файърфокс. Преди беше друг и т.н.
    Та интересно ми е- може ли да има нещо интересно или полезно в тези ями?
    Съмнявам се да намериш нещо хубаво вътре !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Ами колега вече я копах тая дупка в раздел Екология, но никой не дава градивна идея засега от какво се е получила.
      И за мен е загадка. Толкова равни стени. Имам чуството , че е умишлен тунел и все повече се замислям за Жул Верновите истории..
      п.п. гватемалците , ще спускат вътре доброволец да проучват..

Коментар

Нека да поясня- под "полезно" и "интересно" имам предвид руини, минерали и т.н

Не съм погледнал, сър Борко, и ако темата се дублира- нека модераторите да постъпят както е редно.
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

По новините не казаха ли , че била от някакви си води ли нещо ? Не ми се вярва !
          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Нищо не знаят и там. Така отгоре погледната дупката създава впечатление , че отдолу е свързана с други правилни кухини. Имам чуството , че целият им град се крепи на парче кал...

Коментар

Най- странното е, че няма тръби или това се дължи на факта, че дупката е на територията на завод.
              JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Да, не се виждат следи от тръби , от канализация.
                Но за да изчезне толкова пръст някъде, трябва да има огромно ходове надолу! До няколко дни предполагам , ще кажат алпинистите, какво са открили долу. Пък може и да не кажат заради паниката?

Коментар

На всичко отгоре това не е първата подобна в Гватемала.Ето и една от 2007.
                  http://vbox7.com/play:35600df7
                  На 4,19.
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Не знам за какъв завод става дума, но аз четох, че дупката е погълнала едно кръстовище и едно триетажно жилищно блокче. Много кофти.
                    Предположението е за подпочвени води, които с години са подкопавали основата там.
                    ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                    СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                      На всичко отгоре това не е първата подобна в Гватемала.Ето и една от 2007.
                      http://vbox7.com/play:35600df7
                      На 4,19.
                      В клипа е спомената "Вратата към Ада"- къде ли не съм търсил информация за тази дупка. Оказа се, че съм бъркал, защото мислех, че е в Турция.
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X