Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жаби вещаят земетръс !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жаби вещаят земетръс !

http://europe.actualno.com/news_300111.html

Дано е блъф!

От: Жаби вещаят земетръс !

Мда... или вещаят земетръс или тази пролет много е валяло...
    VPetrov.photography

Коментар

Чувал съм ,че гледат на кафе ,на боб , на ръка ...... абе окултизма при турците си е цяла индустрия. Ей на ,сега гледат на жаби , утре на тритони и така докато не познаят нещо .
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Дано е блъф (бъзикат се жабите...).
        Има много нАучни изследвания в/у поведението на змии, жаби, гущери, медузи, китове, делфини, акули, домашни любимци всякакви... Заключението (постфактум) е, че те са ни предупредили, но ниЙ не сме разбрали. Много животни усещат промяната в магнитните полета, резонанса, дисонанса и консонанса в трептенията на земната кора. Едно време (покрай земетресението в Стражица) не си лягах, преди да проверя дали котката ни спи блаженно или е "въснала" навън. Добре, че с годините станах малко по-дебелокож и спряхме (отдавна) абонамента за списание "Паралели".

Коментар

Колкото до земетръса, наистина в Турция се очаква сериозно земетресение!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

При мен жабите викат "Ри-ки-ки-я, Ри-ки-ки-я....." и аз се поддавам ела да ги чуеш
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              При мен жабите викат "Ри-ки-ки-я, Ри-ки-ки-я....." и аз се поддавам ела да ги чуеш
              Нима откриваш някаква символика
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Жабите бегат,оти Кольо че си лега....Наздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X