Обява

Свий
Няма добавени обяви.

60 метров кратер !?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 60 метров кратер !?!

http://www.segabg.com/online/new/art...d=4&id=0000802

Разгледайте снимката от статията , дупката ми изглежда твърде странна !
    По скоро като някой да е копал от долу !!!

От: 60 метров кратер !?!

Иманяри некви....
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Гледах го няколко пъти по новините на няколко телевизии и на мен така ми изглежда. Отвора е почти правилен с еднакъв диаметър докъдето се вижда-цилиндър.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

В самата статия пише, че "земята се е отворила в резултат на поройните дъждове и недобре направената отводнителна система на града". Може би се е получило подкопаване на основите и това е причината да пропадне сградата или сградите. Иначе дупката определено е с внушителни размери
        Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Е те т'ва е ....
          Ние си копаме метро от има няма двадесет години, .... а хората .... наготово.
          И после ми разправяйте, че господ е Българин!
          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от Twilight Преглед на мнение
            В самата статия пише, че "земята се е отворила в резултат на поройните дъждове и недобре направената отводнителна система на града". Може би се е получило подкопаване на основите и това е причината да пропадне сградата или сградите. Иначе дупката определено е с внушителни размери
            Да, ама как точно се е отворила с правилна форма?!?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не се уточнява в статията дали е кръгла сградата ! Крайно съмнителна история !

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                Да, ама как точно се е отворила с правилна форма?!?
                Даа, и аз точно това се замислих. Хмм, странно наистина.
                Направи ми впечатление, обаче и друго - има разминаване в размерите, посочени в 'нашите' новини и тези от CNN:

Кратерът е с дълбочина 60 метра, а диаметърът е 30 метра.
                срещу
                The 20-meter (about 66 feet) diameter sinkhole is about 30 meters (about 100 feet) deep.
                Когато не знаеш какво да правиш, придай си угрижен вид и върви забързано!

Коментар

Нищо съмнително няма. Водата е отнесла земята. И в София стават такива, но с по-малки мащаби.

Коментар

А на мен ми направи впечатление, че в една тема за най-големите дупки на планетата пусната от Цвети преди година фигурира подобна дупка и то пак в Гватемала
                    http://www.offroad-bulgaria.com/show...EC%ED%E8%F2%E5
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Да наливат бетона и да го кръщават "Метростанция №..."
                      Последно редактирано от cecoa1; 02-06-10, 13:25.
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Вече се появяват и всякакви странни версии за възможната причина за пропадането:
                        http://www.bnews.bg/article-10407

И все пак, има ли някакво логично обяснение за това!?
                        Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Да каже човек, че досега не са наблюдавани такива дупки - да гради конспиративни теории. А то - дъжд и почви на основата на изветрял варовик.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                            А на мен ми направи впечатление, че в една тема за най-големите дупки на планетата пусната от Цвети преди година фигурира подобна дупка и то пак в Гватемала
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...EC%ED%E8%F2%E5
                            Нагледно, като близнаци са. Ето я и тая от 2007-а:
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Нищо не знаете. Дупките са две - една тази година и една миналата. Сравнително близо една до друга. Подпочвени води, варовици - баш... Виж иманярската версия е добра, но не е вярна. Всъщност истината е, че това са замаскирани, скрити шахти за изстрелване на космически кораби на извънземните! Сами виждате почти правилната цилиндрична форма на дупката/другата и тя е такава/, какви бяха тия води и тия скали с толкова точни геометрични форми, а? Да бе, да.
                              Та така. Когато извънземните са опъвали линиите на Наска тук, в тези шахти са им били гаражите за ракетките. И понеже са си правили сметка да се върнат един ден само уееекинко отгоре са затапили шахтите с някаква извънземна гняс, издържала все пак няколко хиляди години. Обаче катаклизмите, там бури-мури, туй-цък, онуй-цък, вулкани, земетръси и хоп кво става - издънка. Гняста се пропука и хайдеее - всичко отиде по дяволите.
                              Ей това е истината. И ЦРУ, масоните, и Далай лама я знаят, но си траят. Да сте чули да казват нещо по въпроса? Няма и да чуете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X