Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ретро - First time

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ретро - First time

Стоя, по-точно седя и си мисля...дали "топването" в спомени не е по-доброто решение от "давенето" в настоящето в събота вечер! Минават седмици, месеци...години, шахматваме се яко в произвола на съдбата. И все още сме живи, обичащи, мразещи (не дай си Боже!), смеещи се, сълзящи, страдащи, надяващи се! Оффроудаджии, които нямат стоманени сърца, а имат просто...сърца. И ми идва идеята да се вкараме в спомени за малко и невинно, и смислено, и сърцато! Да се сетим кога целувка ни опари за пръв път, кога плакахме и се радвахме за всичко, което смятаме за "първи път"! Да споделим кое и как за първи път ни се случи и ни разказа "сказката" за истинския живот. Може някой да си помисли...бе..това да не е форум за анализа на психото в зависимост от кефа. Дано не е така! Тук има стотици хора, които освен за коли, мотори, speed и....коли, мотори и speed ... понякога си мислят и други неща, но това е част от нас и оффроуда в сърцата ни!
    Пускам един "първи път", в който под звуците на тази песен се роди дъщеря ми...Они си пееха, мен ме шиеха...capriciozzo! Никога няма да я забравя....и до сега НЕ се чудя, защо не кръстих щерка си Сузана! Но странно и до ден днешен обичам до болка тази тъпа песен! И...как можах да хакна тая тема тук! Моля, преместете я в спама!

Последно редактирано от Dan7; 29-05-10, 16:01.

От: Ретро - Furst time

Дани, в повечето случаи всеки "първи път" е достатъчно личен, за да е описан публично...
    дори когато се качих за първи път зад кормилото - на 7 годишна възраст...

че и на сетне..
    за толкова години толкова неща са се случвали
    всеки път е имало първи път..

не всеки първи път е за споделяне..

Коментар

Младите са по-разкрепостени...
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ами...сори...имах предвид неща, които човек може да каже и е запомнил заради съпътстваща музика, или филм, или ромон на вода, или земетресение, или сняг, или скъсана струна, или плач, или камък, паметник, сос "Скордаля", или каквото и да е. А не тези, които не може.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X