Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Конспирация?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Конспирация?

Седя, слушам музика, радвам се на жегата и спокойната нощ. Случайно, обаче, уроците, които си преговарях в главата (утре може да ме изпитат ), бяха изместени от някакви странни размисли. Онзи ден, в някакъв вестник, прочетох, че МВФ щял да отпусне пари на Румъния, само ако те орежат пенсиите и соц. помощите. И понеже мозъкът ми си почива от сериозните неща по това време, синтезира горната информация с още нещо: населението на земята скоро трябва да се увелчи драстично. По този повод трябва да се взимат мерки...
    Е: дали това не са едни от мерките- орязват се помощите и пенсиите на закъсалите държави, някой е пресметнал, че хората са в повече, та трябва да се понамалят и то не кои да е, а слабите- пенсионери и инвалиди.
    Мога да продължа измишльотината, която 16 годишния ми мозък синтезира, но и без това написах куп глупости.
    Само да кажа- вкъщи няма никакви халюциногенни и забранени вещества, аз не пия, даже наргиле нямаме, така че... не съм пушил и пил .
    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

От: Конспирация?

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
    Седя, слушам музика, радвам се на жегата и спокойната нощ. Случайно, обаче, уроците, които си преговарях в главата (утре може да ме изпитат ), бяха изместени от някакви странни размисли. Онзи ден, в някакъв вестник, прочетох, че МВФ щял да отпусне пари на Румъния, само ако те орежат пенсиите и соц. помощите. И понеже мозъкът ми си почива от сериозните неща по това време, синтезира горната информация с още нещо: населението на земята скоро трябва да се увелчи драстично. По този повод трябва да се взимат мерки...
    Е: дали това не са едни от мерките- орязват се помощите и пенсиите на закъсалите държави, някой е пресметнал, че хората са в повече, та трябва да се понамалят и то не кои да е, а слабите- пенсионери и инвалиди.
    Мога да продължа измишльотината, която 16 годишния ми мозък синтезира, но и без това написах куп глупости.
    Само да кажа- вкъщи няма никакви халюциногенни и забранени вещества, аз не пия, даже наргиле нямаме, така че... не съм пушил и пил .
    Това са само първите ти стъпки в теорията на конспирацията
    На тия години - съвсем нормално.
    Лошо ако след 25-30 продължаваш

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
      Това са само първите ти стъпки в теорията на конспирацията
      На тия години - съвсем нормално.
      Лошо ако след 25-30 продължаваш
      Малиии, значи и ти имаш кажи го 10 години да престанеш, иначе лошо
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Те извънземните са мойта слабост, таласъмите също така. Но това е по-скоро старческа деменция мойто

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X