Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО над Троян!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НЛО над Троян!?

Радиолюбители от Троян наблюдават НЛО http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=radiocommunic&Number=1950883101&page=0&view=collapsed&sb=5∂=1&vc=1

Друг колега пък разговарял с НЛО на 3,5 мегахерца и разговорът бил записан от американски SWL-и http://www.youtube.com/watch?v=h9eX7URM_hU

Работата е сериозна!!
    Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

От: НЛО над Троян!?

И все пак новината бледнее на фона на нацистките космонавти кацнали през 1990та след 47 годишен полет

Култово. Мерси.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

И двете новини бледнеят пред факта, че дирските клубове още работят.

Коментар

Уж... горяха сървъри... уж щяха да дават фира тотал, ама ей ги на, работят си
        Това... закоравяло IT с достатъчно бира и правилен бекъп - чудеса прави Както и извънземните на 3,5

Коментар

Не е въпросът в горенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            И двете новини бледнеят пред факта, че дирските клубове още работят.
            Точно същото си помислих При мен почудата идва от архаичните им /според мен/ вид и функции
            Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Не е въпросът в горенето.
              Разбира се, че не е. Ама ако допрем до юзърите и не държим разговора "между редовете"... спам-последствията може да са... дировски

Коментар

То и IRC си е живо - скоро влизах в няколко канала, в които съм ходил в детството си... Има ги - пишат си хората.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                  Друг колега пък разговарял с НЛО на 3,5 мегахерца ...
                  ...или 3.5 промила

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                    То и IRC си е живо - скоро влизах в няколко канала, в които съм ходил в детството си... Има ги - пишат си хората.
                    IRC е фундаментално явление, сървъри изчезват, други възникват, животът си върви. Дирът, от друга страна, ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X