Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво му стана на времето?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво му стана на времето?

Toзи месец най-горещия Юни откак има статистика. Току що констатираха по новините. Средногодишната също била на MAX. Как точно го сметнаха от средата не знам, ама си е жега...
    Последно редактирано от Rabin; 16-06-10, 20:11.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
      Toзи месец най-горещия Юни откак има статистика. Току що констатираха по новините. Средногодишната също била на MAX. Как точно го сметнаха от средата не знам, ама си е жега...
      Оле мале жега :х То направо не се трае, още в 9 часа в класната стая не мога да седя взимам учебниците и почвам да си правя вятър, че....
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Я сега погледнете началото на темата и вижте какво сте говорили преди един месец.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

ДНес ме цапардоса леден къс колкото маслина ! Прибрах го в камерата на хладилника за спомен

Коментар

От: До: Какво му стана на времето?

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
            Всичко му е наред на времето. През 1997 година на 16 юни ме валя сняг на ,,Беклемето,,. Винаги е имало изненади.
            24 Май 1991 г. Валя сняг в Северна България. Бях войник, с летните "въшкарници" и умряхме от студ няколко дена. Принудихме се да разбием на старшинката склада и да измъкнем калорифер...
            Публикувайте отговор

Коментар

Нищо му няма на времето! Всичко си е съвсем естествено. Юни е най-дъждовният месец по нашите ширини, но и един от най-топлите. Разбира се, че отстъпва на Юли, но неведнъж е имало високи температури през този месец.

Шашкате се, че имало рекорди-ами замислете се, че и предишните рекорди са поставени някога, и хората пак са си мислели, че времето е необичайно горещо... Ипреди това пак, и преди това...
              Няма нищо ненормално.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не знам какво му става на времето, но тук буквално преди минути се изсипа ужасна буря и парализира половината град. В това число и изпочупените клони и дървета и огромните локви по по-главните улици... Просто не е за вярване как се промени за минути.

Коментар

От: До: Какво му стана на времето?

Една година има 365(6) дни. Нормално е при толкова много населени места да се подобрят няколко рекорда.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Те тия рекорди се поставят откакто има статистика-100-150 г. назад,всичко друго си е предположения-дали глобално затопляне или нов ледников период според другата школа.
                    По БТВ ме изкефи оня симпатичния синоптик,след като в пресата се появиха предположенията на НАСА за най-горещо лято,цитирам го:

".....и не забравяйте, че това е точно толкова вероятно да се случи, колкото и обратното, просто никой все още не може да прави такива дългосрочни прогнози...."
                    SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                    0878299791

Коментар

Стига статистики. Както казах времето си тече, тече, тече... докато не изтече напълно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X