Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Продавам капачки за вентили 48 000 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Продавам капачки за вентили 48 000 лв

Но ако се обадите до 20 минути ще получите и пет гуми с размер 235/75/15 и това не е всичко към гумите ще получите само сега безплатно четири алуминиеви джанти и една желязна за резервна . И не си мислете че ще ви стигне място за всичко това защото само сега към гумите и джантите ще получите и един преден и един заден мост като задният ще бъде с диференциал с повишено вътрешно триене . И за да може да използвате пълноценно капачките за вентили ще ви подарим рама към която ще бъде захванато купе с четири или повече места . А за да може всичко това да бъде приведено в движение ще сложим и един оборудван двигател с интеркулер ,стартер, радиатори за охлаждане на охладителната течност и климатика . Двигателя ще бъде дооборудван със всичко необходим за горенето на дизелово гориво . Нивото на допълнителните екстри зависи от това дали ще се обадите на 5 , 10 ,15 или 20 минута след като разберете за нашата оферта . И не забравяйте сега и само при нас можете да закупите капачки за вентили к-т ( 5бр) на цена 48 000 лв . Обадете се и ще получите към капачките четири алуминиеви една стоманенна джанта ...............................
    Това е заради рекламата на нож за 49.80 лв и подаръците към него !!!!!!!!!!
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

До: Продавам капачки за вентили 48 000 лв

Времето изтече ! Офертата е вече невалидна ! На спечелилите Честито ! А на загубилите следете ще има нови предложения !

Коментар

А казват, че опиумнят мак е бил налегнат от болест... От какво е породен този израз на почитание към Хорст Фукс и асистентите му?
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
        А казват, че опиумнят мак е бил налегнат от болест... От какво е породен този израз на почитание към Хорст Фукс и асистентите му?
        По принуда ми се наложи да го гледам и слушам . Аз искам да получа само подаръците . Дали има балъци да купуват ?

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
          По принуда ми се наложи да го гледам и слушам . Аз искам да получа само подаръците . Дали има балъци да купуват ?
          ВС Телешоп е на 300 метра от нас- често хората излизат натоварени с всевъзможни глупости. То не са мопове, ножове, космически совалки, въдици с подарък язовир и т.н.
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Този е мечтата на всеки мениджър в търговска фирма . Може и на ескимосите ледогенератор да продаде .

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
              въдици с подарък язовир и т.н.
              това разби
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
                Има... даже познавам един-двама. Странно и малко тъжно. Не щото са се подвели изобщо. Един път може да се случи на всеки. Но да поръчаш за втори и трети и ...найсти път, след като всичко, което си поръчал до момента или не работи изобщо или се скапва след второто пускане - това наистина е малко тъжно...

Иначе тона на рекламата си го уцелил, даже по-добре от телешопа

@Белов: това за язовира верно кърти
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Имаме едно ренде купено от тях още през 1993 г и до момента жена ми реже с него . Проблема е че вече не е толкова остро и се замислям дали да не я изненадам с ново ,но ме спира това че се научи да го ползва без защитната капачка и ако е ново може жестоко да се пореже . Това може би е единственият им кадърен продукт.

Коментар

Веднъж се подлъгах от подобен тип фирма да си купя нещо дребно. Дойде боклучето, счупи се на втория ден, както и да е. Ей, подпалиха ми после телефона да ми дават промоции и чудеса. Звънят ми в раб. време да ми обяснят, че имали нови матраци, пък аз не съм знаел. И това поне 5 пъти, докато им се развикам да ме изтрият от базата данни. Ама познавам хора дето купуват редовно - има си пътници и тоя влак. Безработни със сумарен доход доход 150 лева как купуват енциклопедия за 100 лева... и това не въднъж - да не го бях видял нямаше да повярвам. Томбола имало и хорицата да не пропуснат далаверата!
                    Последно редактирано от Rabin; 19-05-10, 09:48.

Коментар

Да определено тези реклами бъркат в изкофялите мозъци например на моята баба.
                      Вкъщи се е заринало от такива боклуци и най интересното е, че почти не се използват ама да ги има
                      SUBARU OUTBACK I 2.5 AT

Коментар

Един мой приятел казваше докато има балъци ще има и тарикати Но тъй като балъците никога не свършват......
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X