Ето едно от мен. Работи вярно вече 31г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Истински ментета
Свий
X
-
До: Истински ментета
Не разбира се. От 1979.Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнениеОт 1971 ?
Коментар
-
То в техникума с линии и таблици смятахме. Още са в мазето. Плюшкин!Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеБеше ми мечта като студент. Но поне се научих на логаритмична линийка. После директно минах на РС
Това си го поръчах преди кандидатстването във ВМЕИ.
Коментар
-
Уж не съм блондин,
но не разбрах какво общо има с ментетата калкулаторчето?
Коментар
-
Ами марката SHARP се изписвам по различен начин от този на калкулатораПървоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеУж не съм блондин,
Ама то едно време и ментетата ги правеха "истински"
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Малее. Да не си купуваш маратонки Адибас?Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеУж не съм блондин,
Коментар
-
Все още не. Явно не съм чак такъв заплес.Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеМалее. Да не си купуваш маратонки Адибас?
Нищо де, ще се посмеете на мой гръб...
Коментар
-
Нищо де, случва се и на най-добрите!диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg
Коментар
-
Нищо , и аз не паднах по-долу с тази 71-ва година .Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение.... чак такъв заплес.
Нищо де, ще се посмеете на мой гръб...
Коментар
-
т.е. на 23г. - да не е взаимстван от "SHRAP"-aПървоначално публикуван от lazarlk Преглед на мнениеАз имам оригиналния калкулатор на Шарп, от който е правен този на снимката. Страхотна машинка. 5 год в института и 18 вече след него още съм с оригиналните батерийки. Железен е.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар