В луксозните автомобили последен модел зад скоростния лост има едно кръгло копче, като потенциометър на радио. За какво служи?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Не ми се смейте...
Свий
X
-
-
До: Не ми се смейте...
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеВ луксозните автомобили последен модел зад скоростния лост има едно кръгло копче, като потенциометър на радио. За какво служи?DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Последните модели автомобили (по-общо казано от това здраве му речи) може и да, a може и да нямат скоростни лостове.
А това голямо копче, командва една камара компютри с още по-голяма камара функции.
i-Drive на BMW
Mercedes
Коментар
-
На мойто кола от там се командват огледалата
Ебаси въпросаИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Според зависи от колата и модела й.Примерно при мен, вградената навигация (фабричната) се управлява от такъв джойстик, или пък надморско равнище ала-бала.При други коли са други неща.При S класа примерно централната такава конзолка служи за нагласяне на сателитният автопилот и още там глупости (поне така показваха в предаването Топ Гиър)...Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw
Коментар
-
Коментар
-
В Бриколаж (или в подобен), един двайсетина годишен младеж (горе долу колкото Симеон), неспокойно и вече леко изнервен от доста време оглежда лопатите. Приближава се продавач консултанта на същата възраст (двайсетина....като Симеон) и пита:
-Господине, мога ли да Ви помогна с нещо?
-Мда, абе това тука, лопатата де...абе...от къде се включва?!?
-Амииии, момент да погледна в инструкцията за експлоатация...."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Помня, че се коментираше преди време случай по телевизията - в Япония, в една от най-свръх-модерните жилищни сгради спрял за 6-7 часа токът. Не би трябвало да е такава голяма драма ако капаците на тоалетните чинии не се вдигали електронно....та за това и на мен ми стига като електронни екстри в колата - работещ плафон (то и друго си нямам). Останалото са глезотии.Черно, мирише и разваля характера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар