Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подробни карти на Рила и Родопите.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подробни карти на Рила и Родопите.

Ами мисля, че с последните ти 2 мнения темата се изчерпа.Успех в търсенето.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Митрев Преглед на мнение
      Вие имам чувството, че искате да вървите просто по картата ама така не става поне не у нас.Иска си се малко способности да се ориентираш, да събереш информация предварително, да има малко проба-грешка .Аз обикновенно разглеждам предварително маршрута както на Гугъл Земя така и на Мапсорс.След това питам и местните и накрая се стига до добрата стара маркировка.Нямал съм проблеми досега даже и преди да разбера за съществуването на гореспоменатите програми.
      Само една забележка понякога добрата стара маркировка липсва, или се пресича с нова в същите цветове но в съвсем друга посока и става весело.Има места където е правена без да се спазва никакво правило и така може да те обърка,че да стигнеш за където не си и сънувал Общо взето човек трябва да разчита на поне две три различни средства за ориентиране, така е най добре.Една карта в колата или раницата не тежи много но понякога може да те спаси
      Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
      0+ при нужда от кръв!

Коментар

Нищо не може да те спаси ако не знаеш какво правиш!Губил съм се с ГПС, с две кила карти в раницата и какви ли не още работи.А иначе тези обстоятелства дето маркировката можела да бъде еди каква си не са само те-може и пътеката да изчезва, да се пресича с още 15, картата да е неточна и т.н.И общо взето нещата които може да са си объркани са доста което от една страна е хубаво, защото така се разбира кой става за гората и кой не( говоря за истинския балкан с истинските гори).Но вече бих отбой от темата, защото е напълно безсмислена за мен, все едно аз да търся карта за да видя как се стига до манастира или до Добростан, нищо, че съм минавал от там 20 години.

Коментар

Нищо не може да те спаси ако не знаеш какво правиш!Губил съм се с ГПС, с две кила карти в раницата и какви ли не още работи.А иначе тези обстоятелства дето маркировката можела да бъде еди каква си не са само те-може и пътеката да изчезва, да се пресича с още 15, картата да е неточна и т.н.И общо взето нещата които може да са си объркани са доста което от една страна е хубаво, защото така се разбира кой става за гората и кой не( говоря за истинския балкан с истинските гори).Но вече бих отбой от темата, защото е напълно безсмислена за мен, все едно аз да търся карта за да видя как се стига до манастира или до Добростан, нищо, че съм минавал от там 20 години.
          Виж сега колега..
          И аз минавам 13 години от Якоруда до трещеник.Ама софиянците като дойдат и като видат нива с благоевградски номер и ме запитат каде е трещеник на каде трябва да караме.Това ,че човек знае някой,някои пътища ,пътеки и тем подобни не означава ,че друг ги знае .А сега ,че си се губил и с 1-раница карти и ГПС.Не се обиждай но ми се струва малко смешно .Но и това се случва като не си във свой води е така
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Най-добре се обиди от това което ще прочетеш по-нататъка.Това че аз съм се губил със толкова екипировка говори само, че съм ходил в пъти повече от теб и съм бил на места, на които дори не можеш да си представиш, че можеш да идеш или че изобщо съществуват.Кой е смешен сега незнам....сам си прецени.Темата отиде към нападки и аз почвам да се изнервям и за това се оттеглям, но хубаво премисляй нещата преди да пишеш.

П.П. И не съм ти аз виновен, че не можа да напишеш от начало още за какво става на въпрос

Коментар

Най-добре се обиди от това което ще прочетеш по-нататъка.Това че аз съм се губил със толкова екипировка говори само, че съм ходил в пъти повече от теб и съм бил на места, на които дори не можеш да си представиш, че можеш да идеш или че изобщо съществуват.Кой е смешен сега незнам....сам си прецени.Темата отиде към нападки и аз почвам да се изнервям и за това се оттеглям, но хубаво премисляй нещата преди да пишеш.

П.П. И не съм ти аз виновен, че не можа да напишеш от начало още за какво става на въпрос
              За какво да напиша по ясно от това ??? написал съм продробни карти ?
              За какво говорим ?? а ? Пък и ти не си ходил там кадето аз съм ходил такаче ............. Айде да не спамим темата само с глупости ходил си не спора ама и ти не си ходил там кадето аз пък съм ходил :д.В пъти повече от каде знаеш аз колко и каде съм бил ???? Бива ли да се караме 2ма Нивоводи ама то оправия няма :д Администратора май трябва да се развихри с премахването на мнения
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Последно ще напиша, за да не се чудиш нещо не в ред с другите ли има или ти не си наред.Трябваше да започнеш така-"търся карти за района Рила и Родопите, защото аз съм от там и понякога ми се случва налага да обясня на някой къде е да ден път и немога по друг начин освен да му го покажа на карта..."

Първоначално публикуван от bob4oo Преглед на мнение
                В пъти повече от каде знаеш аз колко и каде съм бил ????
                Защото аз знам къде съм бил, също знам, че се по-млад от мен което значи.....

Коментар

Последно ще напиша, за да не се чудиш нещо не в ред с други те ли има или ти не си нареде.Трябваше да започнеш така-"търся карти за района Рила и Родопите, защото аз съм от там и понякога ми се случва налага да обясня на някой къде е да ден път и немога по друг начин освен да му го покажа на карта..."
                  Но на мен това не ми е целта да показвам, просто да имам една карта под рака. Аз не казвам ,че не сте в ред ?
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Защото аз знам къде съм бил, също знам, че се по-млад от мен което значи.....
                    Колега възраста няма голямо значение .Ейго на наще са рибари и почти всяка събота сме на някаде .Има хора на 80 и не са ходили повече от мен,има и други които са пак по малко от мен и са повече ходили
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

Аз предпочитам хартиена карта пред GPS... Не мога да кажа оправдателна причина - просто ми е много по-приятно...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X