Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Покана

Колеги,

Днес видях обява в Технически Университет - София, която може да се стори интересна за вас. Става въпрос за презентация на Мерцедес, в която ще се презентират проекти направени от български студенти по инженерен дизайн, които са спонсорирани от фирмата. Ще присъстват и представители на Мерцедес от високо ниво.

За самите проекти не мога да кажа много защото професионално съм далече от катедрата. Знам, че имаме 6 годишно сътрудничество, т.е. можем да говорим вече за традиция.

В коридора на ректората в момента има изложба на проекти за моторна лодка, надземна железница и различни интериорни части. Преди знам, че са представяни много проекти за джанти и дизайн на автомобили. Дочух да абстрактен дизайн на тема "G-класа през 2025г.", но не знам дали е бивш или настоящ проект... Съжалявам за липсата ми на информация в тази посока.

Събирането е в 17:00 часа, утре (четвъртък 29.04.2010г) в зала 2140 (2ри блок, 1ви етаж, зала 40) на Технически Университет - София. Входът е свободен.

Надявам се да ви бъде интересно.
    Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 28-04-10, 18:35. Причина: добавка

До: Покана

Ето повече информация:

По време на посещението си в ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ- София
    проф. х.к. Гордън Вагенер (главен дизайнер на Мерцедес Бенц) ще изнесе лекция на тема:

"ОЧАРОВАНИЕТО В ДИЗАЙНА НА МЕРЦЕДЕС БЕНЦ”

Коментар

Който бил - бил... Ето фотогалерия: очарованието в дизайна на Мерцедес Бенц. Аз лично останах изключително впечатлен от работата на студентите.

Може би темата може да се заключи...

Коментар

PS: Презентирам контестация срещу утилизацията на дефиницията "презентирам"

Auf Bulgaren: възразявам срещу употребата на определението "представям"...
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X