В един от последните си постове беше споменал , че няма какво повече да сподели с нас (или поне аз така го разбрах). Трява и искам да си призная, че ми липсават неговите мнения и пътеписи.
Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Майкъл
Утвърден участник | +ПЛ |
Дата на включване: Sep 2009
Публикации: 203
Точки (при гласуване): 4
До: Какво е N/А ?
Мнението на един ветеран:
Вече правя 12год. откакто съм влязал във форума на dir.bg
още в далечната 1998год., покрай чата на този сайт, който по това време беше единствен в нашия нет и там ставаха хавите.
За тези години съм участвал в много форуми и съм се нагледал на чудеса, добри, лоши, зловещи и какво ли не.
С чиста съвест отчитам че, този форум е най-доброто място на този етап в нашето нет пространство.
Тук сме повече от армията ни по Живково време, а когато има много хора, е нужно и командване. Чудното на този форум е, че има самодисциплина и намесата на админите е рядкост и винаги толерантно-джентълментски.
Модераторите, както шеговито ги наричам -заптиета,
са супер квалифицирани, знаят тежаста си и виждам, че нямат цел да обидят или нахокат членовете на форума,макар че честичко си го заслужаваме.
Всеки един от нас обаче, трябва да си пр сецени сам дали става да е равностоен участник в дискусиите тук. Лично аз прецених, че не ставам за този форум и безшумно се оттеглих, но си поглеждам носталгично и често как вървят нещата тук.
Много се натажих, като прочетах тази тема, защото имам преки впечатления от участниците в нея и като по голям от тях и като неутрален в събитията ги призовавам да забравят на мига предисторията на събитията и да са задружни както са били винаги.
И двамата спорещи са добри хора, а добрите хора произвеждат само добро и нищо друго.
Защо ли останах с усещането, че колеги не разбиращи напълно, казаното и показаното от него, малко го пообидиха?
Човека е доста поживял и явно не иска да слиза на по-ниско ниво и да спори с недоучени тинейджъри.
Може и да бъркам.
Иначе и на мен ми липсва.
Последно редактирано от Пенчо; 28-04-10, 15:19.
Причина: допълване
Защо ли останах с усещането, че колеги не разбиращи напълно, казаното и показаното от него, малко го пообидиха?
Човека е доста поживял и явно не иска да слиза на по-ниско ниво и да спори с недоучени тинейджъри.
Ако е така, трудно ще му е из интернета. Който е пълен със спорещи недоучили тинейджъри.
Ако е така, трудно ще му е из интернета. Който е пълен със спорещи недоучили тинейджъри.
Той поне няма за какво тепърва да се доказва.
Седи и им гледа сеира. Мисля, че няма терзания какво МПС да си купи или къде да го поправя.
Интернета не е всичко! Има и реален живот.
Той поне няма за какво тепърва да се доказва.
Седи и им гледа сеира. Мисля, че няма терзания какво МПС да си купи или къде да го поправя.
Интернета не е всичко! Има и реален живот.
Реалния ми живот е робия тия дни...
Наближава летния сезон и правя ремонт на бара в Несебър
нямам време да ям дори
Коментар