Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МАЙКЪЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• МАЙКЪЛ

Някой знае ли къде е Майкъл?
    Много ми липсват,неговите разкази и пътеписи!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

До: МАЙКЪЛ

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
    Вярно позачезна! Къде ли е?
    Последно редактирано от Пенчо; 27-04-10, 19:42. Причина: грещка

Коментар

В Несебър е, днес замина, ден преди това бях да го видя. Ще си дойде след седмица.
      Прикачени файлове

Коментар

В един от последните си постове беше споменал , че няма какво повече да сподели с нас (или поне аз така го разбрах). Трява и искам да си призная, че ми липсават неговите мнения и пътеписи.
        Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Майкъл
          Утвърден участник
          | +ПЛ |
          Дата на включване: Sep 2009
          Публикации: 203
          Точки (при гласуване): 4

До: Какво е N/А ?
          Мнението на един ветеран:
          Вече правя 12год. откакто съм влязал във форума на dir.bg
          още в далечната 1998год., покрай чата на този сайт, който по това време беше единствен в нашия нет и там ставаха хавите.
          За тези години съм участвал в много форуми и съм се нагледал на чудеса, добри, лоши, зловещи и какво ли не.
          С чиста съвест отчитам че, този форум е най-доброто място на този етап в нашето нет пространство.
          Тук сме повече от армията ни по Живково време, а когато има много хора, е нужно и командване. Чудното на този форум е, че има самодисциплина и намесата на админите е рядкост и винаги толерантно-джентълментски.
          Модераторите, както шеговито ги наричам -заптиета,
          са супер квалифицирани, знаят тежаста си и виждам, че нямат цел да обидят или нахокат членовете на форума,макар че честичко си го заслужаваме.
          Всеки един от нас обаче, трябва да си пр сецени сам дали става да е равностоен участник в дискусиите тук.
          Лично аз прецених, че не ставам за този форум и безшумно се оттеглих, но си поглеждам носталгично и често как вървят нещата тук.
          Много се натажих, като прочетах тази тема, защото имам преки впечатления от участниците в нея и като по голям от тях и като неутрален в събитията ги призовавам да забравят на мига предисторията на събитията и да са задружни както са били винаги.
          И двамата спорещи са добри хора, а добрите хора произвеждат само добро и нищо друго.

С извинение за дългия пост:

Ваш Майкъл

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
            В Несебър е, днес замина, ден преди това бях да го видя. Ще си дойде след седмица.
            Значи ще има какво да напише. Оттук никой не си е тръгнал завинаги, освен по воля Свише.

Коментар

Майкъл липсва,наистина.Може пък,човекът да е на кръстопът.Всеки един от нас има такива моменти.Да е жив и здрав,надявам се да се върне!

Коментар

Защо ли останах с усещането, че колеги не разбиращи напълно, казаното и показаното от него, малко го пообидиха?
                Човека е доста поживял и явно не иска да слиза на по-ниско ниво и да спори с недоучени тинейджъри.
                Може и да бъркам.
                Иначе и на мен ми липсва.
                Последно редактирано от Пенчо; 28-04-10, 15:19. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Защо ли останах с усещането, че колеги не разбиращи напълно, казаното и показаното от него, малко го пообидиха?
                  Човека е доста поживял и явно не иска да слиза на по-ниско ниво и да спори с недоучени тинейджъри.
                  Ако е така, трудно ще му е из интернета. Който е пълен със спорещи недоучили тинейджъри.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Ако е така, трудно ще му е из интернета. Който е пълен със спорещи недоучили тинейджъри.
                    Той поне няма за какво тепърва да се доказва.
                    Седи и им гледа сеира. Мисля, че няма терзания какво МПС да си купи или къде да го поправя.
                    Интернета не е всичко! Има и реален живот.

Коментар

Странно...

Не виждам начин, зрял, спокоен и сериозен човек да се върже на обида от форум...

Майкъл е пич и ще чакам интересните му мнения, защото е фен на красотата и покрай това ни освежава с по някоя приятна информация...

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                        Тук съм

Като ми каза Дани, че сте отворили тема за мен и не повярвах, че за кратко време престой във форума, съм оставил трайни следи.

Обаче,
                        оттеглянето не значи напускане на форума.

Пак ще има разказчета и пътеписи

Коментар

Добре дошъл отново!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Добре дошъл отново!
                            Добро заварил

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                              Той поне няма за какво тепърва да се доказва.
                              Седи и им гледа сеира. Мисля, че няма терзания какво МПС да си купи или къде да го поправя.
                              Интернета не е всичко! Има и реален живот.
                              Реалния ми живот е робия тия дни...
                              Наближава летния сезон и правя ремонт на бара в Несебър
                              нямам време да ям дори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X