Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся охраняем, подземен паркинг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся охраняем, подземен паркинг

Колеги, помагайте.
    Търся подземен и охраняем паркинг в София. Напрягам се и се чудя, къде има такъв, освен този в НДК и не мога да се сетя. Проблема се оказва голям, поради факта, че автомобила, за който ми трябва паркинг е много нисък и подстъпите за паркинга трябва да са полегати. Трябва ми за дългосрочно ползване. Всъщност може и да не е подземен, стига да е закрит и да пази колата от атмосферните влияния.

До: Търся охраняем, подземен паркинг

В Интерпред в кв.Изток има подземен паркинг,но цените са

Коментар

Имаш ли идея колко са конкретно цените за там?

Коментар

http://www.wtcsofia.bg/wtcsofia/home.nsf/vPagesLookup/rent_offices~bg?OpenDocument

ПОДЗЕМЕН ГАРАЖ Абонамент / месец: 70.00 Евро /без ДДС/

Коментар

Не ти ли върши работа някой обикновен квартален паркинг.
          Този при нас е с навеси половината, другата е на открито.
          45лв и 55лв мисля, че бяха таксите съответно за открито и закрито.
          п.п. Но е пращоляк доста, настилката е кофти.

Коментар

Първоначално публикуван от amw Преглед на мнение
            Не ти ли върши работа някой обикновен квартален паркинг.
            Този при нас е с навеси половината, другата е на открито.
            45лв и 55лв мисля, че бяха таксите съответно за открито и закрито.
            п.п. Но е пращоляк доста, настилката е кофти.
            Притесняват ме две неща. Първото е евентуална градушка. Второто, доброжелатели. При мен колата стоя доста времена обикновен паркинг, но охранителите на паркинга не бяха особенно щастливи. Постоянно се плашиха от факта, че някой може да хвърли един камък например и да потроши нещо по автомобила. Освен това доста народ се движи между колите и пак може да се случи нещо "интересно". С една дума не е кола за открит паркинг

Коментар

Колега каква е тази толкова специална кола я се похвали да и се порадваме и ние
              0-

Коментар

Зона Б5, там съм си държал колата 15 години.
                Отговаря на всичките ти изисквания.

Коментар

Така. В "Интерперд" не може да влезе. Има непреодолима гърбица на входа. В още оедин два проверих и вече ми се реве. Навсякъде удрям на камък.

Търсенето продължава.

Коментар

Намерих един в квартала (Овча Купел).
                    Подземен е, днес ще отида да снимам входа и ще кача снимки.

Коментар

колега провери на прелеза на ул.Кукуш,края на Щросмайер

Коментар

Първоначално публикуван от badboy86 Преглед на мнение
                        Колега каква е тази толкова специална кола я се похвали да и се порадваме и ние
                        OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                          Зона Б5, там съм си държал колата 15 години.
                          Отговаря на всичките ти изисквания.
                          Точно! Там има поне 3 подземни паркинга.
                          Все някои може да свърши работа.

Коментар

Има подземен в кв.Банишора. Там си държа мотора. Има охрана и влизане и излизането е с магнитни карти и бариера. Входа не е стръмен, но цената за кола е 128лв. За мотора плащам 64лв. Вече трета година съм там и съм доволен, макар в началото наема за кола да беше 50лв. От Руски паментник в посока бул.Сливница по ул.Опълченска. По Опълченска се пресича Сливница и се продължава нагоре, като на светофара веднага се завива наляво. След това се следва улицата, на която между другото върви и тролейбус №1. Следвайки улицата от дясна страна има училище, а от лявата магазин за хранителни стоки "ДАР" веднага след магазина се завива наляво /пада се между магазина и един блок/ и там е паркинга. Ако те устройва цената виж го и прецени. Иначе за Зоната и аз съм чувал хубави неща и дори мисля вече да се местя там

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                              Има подземен в кв.Банишора. Там си държа мотора. Има охрана и влизане и излизането е с магнитни карти и бариера. Входа не е стръмен, но цената за кола е 128лв. За мотора плащам 64лв. Вече трета година съм там и съм доволен, макар в началото наема за кола да беше 50лв. От Руски паментник в посока бул.Сливница по ул.Опълченска. По Опълченска се пресича Сливница и се продължава нагоре, като на светофара веднага се завива наляво. След това се следва улицата, на която между другото върви и тролейбус №1. Следвайки улицата от дясна страна има училище, а от лявата магазин за хранителни стоки "ДАР" веднага след магазина се завива наляво /пада се между магазина и един блок/ и там е паркинга. Ако те устройва цената виж го и прецени. Иначе за Зоната и аз съм чувал хубави неща и дори мисля вече да се местя там
                              Там има и възможност за гаражна клетка, която си заключваш с твой катинар. И цената се вдига, но не знам с колко. Джипове има там така, че предполагам с височината няма да имаш проблем. Даже и на колега от форума мисля - един Форд Еверест.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X