Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Анти-кино

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Анти-кино

Докато си рових из тубата ми попадна следния трейлър от нещо, което дори не смея да нарека филм:

Буквално се заврях под бюрото от смях!
    124 -> 164
    T4

До: Анти-кино

Уаф Уникално

В интерес на истината - не се сещам за филм с "Пирана" в заглавието който да не е за боклука. А този конкретно май е мокбъстър на друга глупост - Пирана 3D. Демек - глупост рекламираща друга глупост. Гении.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Неповторима, холивудска диария.
      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Хахаха. Тя и лети бре . Мани какво взе да става с киното отвъд океана не ми се говори....
        висете отпуснато

Коментар

Откакто Тарантино направи Grindhouse, се поинтересувах от т.нар. B-side филми. Успях да изгледам няколко, все пак са снимани предимно 60-те и 70-те години на 20в.
          Като качество на изработка, актьорска игра, съспенс и т.н. - пълна нула, обаче има в тях едно особено разтоварващо чувство, което те кара да ги изгледаш. Това признава и самия Тарантино.
          Ето и оригинала от 1978г.:

С просто око се вижда по-качествения филм.

Лошото в случая е, че тази "Мега пираня" не може да бъде класифицирана дори и като B-side. По-скоро отива към Z-side.
          124 -> 164
          T4

Коментар

Пираните (по правило дублирани на немски, с неповторим самоделен български дублаж отгоре) циркулираха яко през 80те, в сложният ъндърграунд видео обмен в България (ти на мен - аз на теб, един хубав за три калпави и т.н.)

Цяла серия са си, затова по-горе се бъзикам че не съм чувал за филм с "Пирана" в името който да става за гледане.

Това тук обаче е "Mockbuster" - дериват, предназначен да настриже допълнително някой долар от рекламата на друг филм, в случая - Пирана 3D, който се води "нормален" филм. Демек - добрал се е до някой киносалон, а не е отскочил в direct to dvd канала.

Та и Б филмите си имат място в хранителната верига, в крайна сметка и Лудия Макс е бил замислен като такъв, пък я къде стигна. Че и направи от Мел Гибсън актьор.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от sando08 Преглед на мнение
              Докато си рових из тубата ми попадна следния трейлър от нещо, което дори не смея да нарека филм:

...Буквално се заврях под бюрото от смях!
              Много добре изглежда филмчето! Егати напрежението!
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Нa филмите от "второ качество" в Холивуд им викат - "B" - Movie" - като гледам трейлъра този се класира някъде в края на азбуката, нещо като "W"!
                Кризата откъм идеи е още преди икономическата, бълват си "конфекция" и вероятно в скоро време ще видим и гигантски "прелетни" алигатори - и такъв филм имаше.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X