Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUV-мулат сред расисти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUV-мулат сред расисти

Здравейте, преди седмица две помагах за ваденето на BMW Х5 от варненския плаж. Човека пристигнал от столицата и решил да покаже морето на децата си. Навлязъл 200м в пясъка и затънал до праговете. 30мин вадене и бавареца е вън от капана. В същото време един огрухан Патрул от праисторията навлезе в тежкия терен и се чувстваше като е дома си. Водача на немското возило гледа опулено и казва. Този нисан по-мощен ли е от неговия автомобил(смях се от сърце на този въпрос).Как да му обясня, че новите технологии и мощния мотор не са най-доброто.

Другия случай който ме шокира бе собственик на Лексус с двигател 500к.с.(по негови думи ) който в най-големите преспи си вярваше че ще мине а автомобила със снегорин неможе.

Искам да прочета вашите мнения как ще обясните на подобни водачи истината за техните автомобили. Според мен SUV = мулат сред расисти.
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

До: SUV-мулат сред расисти

Едно клипче в крак с темата.

Коментар

А ти мене уважаваш ли ма......
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Гранд Чирока ми с "паркетни" гуми и водач сина ми Иван на 9 г. от първи опит без до този момент да е управлявал автомобил се справи много добре /вижте в таблицата долу времето му от втория манш - доста по-добро от някой наточени автомобили на профитата/.
        А на същия плаж следващата седмица видях .ъскав МЛ как се самоокопава благодарение на електронните асистенти гумите му завъртаха по няколко градуса и спираха в следствие на което МЛ здраво полегна на корем. Поради същата причина и ТЛК 120 на откриването сезона в Трявна не можеше "да откине".
        Но пък именно благодарение на тези системи на лед автомобила остава на пътя дори и при неопитен водач.
        Прикачени файлове
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

нещо не схванах смисъла на темата...

Като дойде в София някой от "морската столица" и по 5 минути се чуди на всеки светофар какво да прави, автомобилът ли му е виновен?
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Всичко е опит. Като се парнеш веднъж и отиваш в реалността. Човек се учи докато е жив.

Коментар

Много хора, какращи SUV забравят някои прости правила при карането на такава машина в по-пресечен терен. Като това да си сложат зимни гуми през зимата, да спадат налягането на гумите в терен като пясъка, например, да изключват ESP и др. системи, ако имат Lock режим да го пускат и т.н.
              SUV не оф-роуд машина в пълния смисъл на думата, но има много потенциал, който трябва да се използва умно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X