Здравейте, преди седмица две помагах за ваденето на BMW Х5 от варненския плаж. Човека пристигнал от столицата и решил да покаже морето на децата си. Навлязъл 200м в пясъка и затънал до праговете. 30мин вадене и бавареца е вън от капана. В същото време един огрухан Патрул от праисторията навлезе в тежкия терен и се чувстваше като е дома си. Водача на немското возило гледа опулено и казва. Този нисан по-мощен ли е от неговия автомобил(смях се от сърце на този въпрос).Как да му обясня, че новите технологии и мощния мотор не са най-доброто.
Другия случай който ме шокира бе собственик на Лексус с двигател 500к.с.(по негови думи
) който в най-големите преспи си вярваше че ще мине а автомобила със снегорин неможе.
Искам да прочета вашите мнения как ще обясните на подобни водачи истината за техните автомобили. Според мен SUV = мулат сред расисти.
Другия случай който ме шокира бе собственик на Лексус с двигател 500к.с.(по негови думи

Искам да прочета вашите мнения как ще обясните на подобни водачи истината за техните автомобили. Според мен SUV = мулат сред расисти.
Коментар