Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет .. нуждая се/покупка на Фронтера/ !!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам съвет .. нуждая се/покупка на Фронтера/ !!!

Приятели притежатели на ОФ ... лятото ще си купувам кола ... окото ми е взела една фронтера дълга база ... бензинов ... произведена 2000 'ната година ... 136 коня ... искам я за асфалт .. не си падам много по оффроуда ... чел съм доста във форума ... но се пак искам да знам дали си заслужава ... просто кажете да или не ... щот не ми се ще да се возя в лека кола ... таа да .. ваш ред е ... знам че е спам ... но просто ако ми кажете дали няма да се набутам ако си взема фронтера за асфалт

п.п.с. -- извинявам се за спама ...
    Последно редактирано от n0is3; 11-04-10, 12:02.

До: Искам съвет .. нуждая се/покупка на Фронтера/ !!!

Първоначално публикуван от n0is3 Преглед на мнение
    Приятели притежатели на ОФ ... лятото ще си купувам кола ... окото ми е взела една фронтера дълга база ... бензинов ... произведена 2000 'ната година ... 136 коня ... искам я за асфалт .. не си падам много по оффроуда ... чел съм доста във форума ... но се пак искам да знам дали си заслужава ... просто кажете да или не ... щот не ми се ще да се возя в лека кола ... таа да .. ваш ред е ... знам че е спам ... но просто ако ми кажете дали няма да се набутам ако си взема фронтера за асфалт

Да се набуташ ?! Шегуваш ли се ?! Че тя Фронтерата е единствения парт-тайм , създаден за асфалт ! Нещо повече : Няма друг джип , който на такава настилка може да кара с включено 4х4 и да вдига и подържа 140 ... а и на бавни можеш да си го караш ...е , сещам се за няколко марки , които го доближават в това отношение , ама те бледнеят в сравнение с Фронтито . Но това при положение , че веднага му качиш МТ гуми , иначе си губи смисъла.
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Няма друг джип , който на такава настилка може да кара с включено 4х4 и да вдига и подържа 140 ...
      На трета и с отворен преден ляв прозорец,за дълга база.За къса-преден десен,но той колегата каза,че е чел доста и са му ясни основните положения,само детайлите желае да му се изяснят от патили...

Колега,не напразно ти преместих темата-тук джиповете ги купуваме за в сокаците основно,не за пред кафето.Единствено пасивната безопасност от по-висока машина оправдава въпроса ти,но ти не я упоменаваш в създадената от теб тема.А защита от леки автомобили ще получиш и ако си собственик на пикап или бусче,за какво ти е пълноприводен автомобил/пак остава кафето за аргумент по придобиването май,пък и лъскава казваш си я харесал,щото тук лъскавите бързичко ги патинираме.../?

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        На трета и с отворен преден ляв прозорец,за дълга база.За къса-преден десен,но той колегата каза,че е чел доста и са му ясни основните положения,само детайлите желае да му се изяснят от патили...

.../?
        Ми тъй де , нал` за туй му давам акъл на момчето ! Аз съм патил !
        Знайш ли колко мацки съм срутил пред кафенетата , само щот съм с такава машина , а ? ( лелее , добре че жена ми не чете тука ! )
        Само още един съвет : да взима къса база , щот като качи две мацки отзад и ги подкара по магистралата със 150 - да нема на къде да бегат !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ми тъй де , нал` за туй му давам акъл на момчето ! Аз съм патил !
          Знайш ли колко мацки съм срутил пред кафенетата , само щот съм с такава машина , а ? ( лелее , добре че жена ми не чете тука ! )
          Само още един съвет : да взима къса база , щот като качи две мацки отзад и ги подкара по магистралата със 150 - да нема на къде да бегат !
          - Идеяата е добра ... но дългата база сякаш ... по-внушителна ... по така превзема окото ... а и не съм си уредил колата все още ... но да общто взето търся нещо произведено през и след 1999 г. бензинарка .. и ГУ да и турна понеже не съм от онея с дълбоките джобове де ... и мисля че ще е ок ... а друг въпрос ми е дали на ОФ може да им се сложи 2Din декове (СиДиПлейъри) (( верно че звуча размечтан .. но даже съм решил донякъде как да си я обарам )) щот никъде във форума не намерих такова инфо за 2Din дали може да се слага

Коментар

Колега не съм специалист по Фронтера, но ще се "изокам и аз".

Ако не живееш в София - купувай дълга база. Пространството си е важно!

Другото което е, щом си само за асфалт - може би не ти трябва джип. Купи нещо отново голямо, но по-спортно. Т.нар. "паркетници" са чудесни за тази цел! Ние тук си ги плюем, защото закъсват в първата по-голяма локва... но на асфалта ни мачкат отвсякъде и като комфорт на возене и като скорост и като функционалност...

Коментар

Яхвай една 3.2 ОФ и късай гумите...
              Темата е несериозна
              Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Първоначално публикуван от asspida Преглед на мнение
                Яхвай една 3.2 ОФ и късай гумите...
                Темата е несериозна
                ... мм - 3.2 не гори ли повече от 2.0/2/4 ?

Коментар

при 150-180 км/ч на магистрала е около 12,5 л бензин, при нормално каране до 2 750 оборота е около 10,5 л бензин. Аз газ не слагам!
                  Opel Frontera 2000 [SIZE=3][COLOR=red][B]3,2[/B][/COLOR][/SIZE] V6 205 hp

Коментар

Да се набуташ ?! Шегуваш ли се ?! Че тя Фронтерата е единствения парт-тайм , създаден за асфалт ! Нещо повече : Няма друг джип , който на такава настилка може да кара с включено 4х4 и да вдига и подържа 140 ... а и на бавни можеш да си го караш ...е , сещам се за няколко марки , които го доближават в това отношение , ама те бледнеят в сравнение с Фронтито . Но това при положение , че веднага му качиш МТ гуми , иначе си губи смисъла.
                    Това за 4x4 на асвалт базик ли е или аз нещо не вдявам?
                    Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                    Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от mishev3006 Преглед на мнение
                      "Колегата" търси джип ( и по-специално Фронтера ) за движение по асфалт . Демек : няма кал , няма камъни , няма горски драки , няма лов и риболов ... има само мацки пред кафенетата ... Лично аз за подобни цели си имам бензинов Бенц.
                      Ти за такава експлоатация , ше си купиш ли машина 4х4 - при това парттайм ?! ... а като гледаш и в кой раздел е забита темата ....

Коментар

Първоначално публикуван от mishev3006 Преглед на мнение
                        Базик е много ясно

Коментар

не че искам да я карам през цялото време на асфалт .. имам си и село .. и кат съм там ... ест ... пък и в сливен както разкопаха града на човек му тряаа 4х4 ...

Коментар

"Колегата" търси джип ( и по-специално Фронтера ) за движение по асфалт . Демек : няма кал , няма камъни , няма горски драки , няма лов и риболов ... има само мацки пред кафенетата ... Лично аз за подобни цели си имам бензинов Бенц.
                            Ти за такава експлоатация , ше си купиш ли машина 4х4 - при това парттайм ?! ... а като гледаш и в кой раздел е забита темата ....
                            Бе и аз така си помислих,ама като знам с моята как ме заглеждат,та затова попитах
                            Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                            Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от n0is3 Преглед на мнение

Ако е само за асвалт и за Сливен,забрави!Не Фронтера ,ами каквото и да било 4х4.Аз моята я карам градско,но ми трябва за хобито ми-лов и риболов,,,и малко офффффффффф.Няма да се набуташ,но не ти трябва.Купи си кола.

ПС:Извинявай,трябваше да кажем "да" или "не".
                              НЕ.
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X