Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Биг брадър !!! Яко.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Биг брадър !!! Яко.

Знам че във форума преобладават високоинтелигентните хора и Биг брадър не може да бъде тема на разговор ,но аз го гледам,когато го заваря на екрана.

В случая не ме заинтригуваха хората прецакали се да учаВСТВУат в реалитито(какво е реалити),а "кухите лейки",които го коментират.Те ако се знаят какви са в очите ми ........ами кухи лейки.Една жена не можела да мие тоалетни.Как ми се иска да ги прекарат със скрита камера,за да видя как лъскат кенефите на "мъжете" си....(слагам ги в кавички,защото като слушам лейките,мъжете им са мъже само за майките си...).

Та темата ми е за простотията на учасниците,но най-вече на коментаторите.Колко са велики .... в очите на "слепите".Жална картинка.
    91
    Добро.
    3.30%
    3
    Умерено.
    9.89%
    9
    Лошо.
    28.57%
    26
    смешни са направо.
    58.24%
    53
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: Биг брадър !!! Яко.

Кога ще спът да излъчват подобни интригантски бози по телевизиите?!
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Няма да спрат. Много кинти са.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Откривам много общо между биг брадър и турските сериали. Общото е най-вече че има много хора събрани на едно място и винаги има някой недоволен. Инъче аз гледам биг брадър и ми е забавно, големи селяни големи скандали, поне е на живо а не в някой безмислен сериал. Кофти става кагато някой път на някой банкетче примерно установиш че си учасник в някоя от онези малоумни сцени. Канали много, имаш избор. Яд ме е като по всички телевизии дават едно и също, например турски сериали.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
          ... във форума преобладават високоинтелигентните хора и Биг брадър не може да бъде тема на разговор .....Жална картинка.
          Я виж какво ти селектирах от мнението

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
            Я виж какво ти селектирах от мнението
            И какво разбра,че не съм от тези хора ли?Ми не си от скоро ,трябваше да го разбереш отдавнаТа какво ти е мнението по темата,за мен разбрах?

ПС:Абе като видите "НИК" adwokat и си представяте някакъв строг чичко с костюм...интелЕгентен .Аз не съм такъв,питайте тези ,които ме познават.
            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

Стара римска максима: "Хляб и зрелища"
              О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                Стара римска максима: "Хляб и зрелища"
                Чете,чете и какво?5 мнения по тематаи нито едо по темата за коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                  Няма да спрат. Много кинти са.
                  Прав си, иначе не биха я държали тая идиотия. Навсякъде го има под различни имена, и тук във Франция бълват по цял ден под най-различна форма, сега май има едно, казва се ФЕРМАТА. Някакви кретени, изрусени и кльощави, бълващи остроумни изрази, са се събрали в една ферма и постоянно се карат кой по-добре е издоил кравата и по-хубаво е почесал коня . Не, не, да не си помислите, че ги гледам . О, НЕЕЕЕЕЕЕЕ. Понеже ходя в едно ресторантче тук наблизо и там постоянно телевизора работи, та затова. Иначе от мен, ако зависи, подобни дивотии ще се забранят със закон. Медиите са средство за манипулация и много трябва да се внимава какво се пуска там.
                  Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                  Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

По мое мнение Биг Фемили е Пълна простотия.Времето, което ще ми отнеме да го гледам предпочитам да го оползотворя за друго.Я книга, я жена, я кафенце ... live your life.Не съм човек без проблеми, че да се ангажирам с чуждата простотия.

Коментар

Според мен е събрана изметат на нашето общество! Много е хубаво да гледаш шепа хора, който не знаят да говорят на родния си език. Но за сметка на това са изискани личности в своето село! Да не говорим за прелюбодействието и банкнотно-сексуалните личности!
                      Аз лично само веднъж гледах тази тъпотия по неволя, разбрах що за общество сме???? Страхотно забавление! Невероятно! Даже се чудя как може да съм такъв простак да пропускам това невероятно предоставяне на обществената ни култура на тепсия!
                      П.П.
                      Не мога да спя без да видя как група простаци се разхождат по потници, и техните жени по прашки пред децата си!
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Коментаторите? Ами те са продължение на ББ! Същите смешници.

Не знам дали е смешно или тъжно! Но, приликата между Биг Брадър, футбола, чалгата и т.н.....за мен "смешни са направо" (както и гласувах).
                        Но всичките много досадно се натрапват навсякъде.
                        О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от iiiopo Преглед на мнение
                          Коментаторите? Ами те са продължение на ББ! Същите смешници.
                          Ако обичаш уважаеми ,не използвай прибързано абревиатури като ББ,а изписвай всичко в цялост,че не знаеш какво може да те сполети.Днес джип,утре лагерница

Коментар

Ако обичаш уважаеми ,не използвай прибързано абревиатури като ББ,а изписвай всичко в цялост,че не знаеш какво може да те сполети.Днес джип,утре лагерница
                            Да бе вярно.
                            Ето един повод ББ да забрани ББ.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Твърде културно са съставени отговорите в анкетата.

Моят отговор го няма!

А - казано по-сериозно - мисля, че големият проблем не е, че има такова "шоу" или всевъзможни неща като него. Има ги навсякъде.

У нас - някак, не мога да си обясня как - простотиите придобиха с пъти по-голямо внимание, отколкото им се полага. Това трови обществото и поврежда децата ни. "Биг брадър" - както и да е... Бигбрадъризация - не!!!

Та моят отговор е - долно, отвратително, неприемливо.

И жалко - в крайна сметка цялата отврат е, за да продадем някой друг тон прах за пране в повече.

Хубаво, продадохме го. Щастливите да се обадят...
                              Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X