Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще има за всички!..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ще има за всички!..

Сигурно си спомняте за обещаните ми от Роман Абрамович един чувал английски лири.

Накрая тази сутрин ми позвъниха от банката - парите са преведени!

Заделям някой лев за нов акумулатор, за шнур на ютията на жена ми за винетки, а останалите ще раздавам на приятели от Форума!

Налитайте! Всички сте ми приятели!

До: Ще има за всички!..

Намери телефона н ББ и му дай и на него ,че нещо все не му стигат

Коментар

На мен не ми трябват. Имам си достатъчно.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

На мен ми прати само чувала- ще му го върна да го напълни пакПри негова милост пари - бол, ама чувалите може да не постигат
        Руският шофьор нарича "път", мястото през което възнамерява да мине.
        ...Българския коледен дух е духът на заклано прасе...[COLOR="#008000"][/COLOR]

Коментар

Брей тоя Роман. Уплаши се от оня кьорфишек със Швейцарските банки и летящото CD .
          И си призна като средностатистически немски таен милионер.
          Ех, Корейко ИбнИванович - какво доживяхме ? Ледът се пука уважаеми Съдебни Заседатели.
          Разкайте се обвиняеми !
          Защото представяте ли си процеса и пледоарията на прокурора?

- Въз основа на едно CD, закупено по незаконен начин, от неизвестен но сигурен източник във всички Швейцарски банки, обвиняваме гражданина хер Корейк - Абрамович, че е таен милионер.

Ох северен Рейн, ох Вестфалия .

От тайни но добросъвестни източници и вследствие контакти с духа на Шерлок Холмс се разбра, дедуктивно:
          - Елементарно Уотсън - тайният и единствено възможен източник във всички Швейцарски банки е само Чистачката. Тя забърсвайки с парцала луксозните мозайки, тайно ги прецака с всичките им тайни.

Само се питам: - Симеоне, а ти можеш ли по недвусмислен начин да докажеш произхода на чувала с пари ?

Зер инак, ще ти викаме Хер !
          Последно редактирано от Nik Nikolov; 01-04-10, 08:07.
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
            Сигурно си спомняте за обещаните ми от Роман Абрамович един чувал английски лири.

Заделям някой лев за нов акумулатор, за шнур на ютията на жена ми, за винетки, а останалите ще раздавам на приятели от Форума!

Ей, не се научиха да пишат правилно тези модератори!!!!
            Айде, отивам да пия едно кафе с Бил Гейтс, иска малко консултации (взел е държавна поръчка - ще внедрява нов софтуер в електрониката на новите УАЗ 469).
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

шшшш-ттт!!!
              Тихо!!

Ще прочете Дянков и такова данъче ще ти спретне...

Коментар

Чувала луксозна опаковка ли беше, че да не пипнеш и данък лукс.
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Аз утре ще пътувам до Роман

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение

Заделям някой лев за нов акумулатор, за шнур на ютията на жена ми за винетки, а останалите ще раздавам на приятели от Форума!

Дай малко на мен. Обещавам да ги налея обратно в руската икономика, като си потегна двата дръгела с нови части.

п.с. обещавам, 90% от дадените да скрия под дюшека и да ти ги върна, когато си тръгнат другите приятели

Коментар

Еееех,то пари-бол,ама може да ги използвам за тапети,че са ми вече за смяна
                      Нареждам се и аз
                      SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
                      0878299791

Коментар

Я, какво съвпадение. Сетих се, че не бях проверявал фиша от тотото. Реших да проверя за всеки случай, че знае ли човек... и изненада - 6+.
                        Сега първо ще мина през магазина за портфейли, да си взема по-голям и направо в тотализатора. Да им направя касата тотална щета...
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Белята никога не идва сама. Днес по обед се състоя рали за Фордове син металик по трасето Трявна - Габрово.На 200 метра от центъра на село Торба лъжи спуках резервната гума. Вдигна се пушилка в багажника и купето. Спрях на банкета и не можах да финиширам

Коментар

Симеоне,кой от 400-те сравнително честни начина за сдобиване с пари на Бендер използва,за да накараш оная стипца Абрамович да развърже кесията?!

Коментар

Аз па се бех заклела на тоя първи април да не лъжа....ама и да не вервам.
                              В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X