Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак се почна!...

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пак се почна!...

Отворих да прочета книжовните норми и въобще не ми дремеше, какво са давали по Нова ТВ.

Коментар

И ако тези които са вътре са извадка от обществото ни,то положението е трагично.За моя радост аз там не се видях.Нито някой от моите приятели и познати.
      Аз знам че нищо не знам,но други и това не знаят.

Коментар

Дет се вика простотии на килограм! Всеки влиза вътре за да покаже някоя по-голяма простотия от другия!От всички серии на големия брат,не видях нищо,за което да кажа ЕВАЛА!
        А ние като ги гледаме,да съжалим че са ни сънародници!

Коментар

Простащина и сеир
          Сакъзи, макъци..
          Руси кифли в някакви малоумни игри...
          Долни и смешни манипулации от новинарските емисии...
          От доста време не съм сядал пред телевизора, не мисля и да го правя скоро.

Коментар

За догодина се стягайте: Биг Брадър Офроуд, ще бъде в голяма гаражна клетка, по един участник от форума с различна марка 4х4. Торба с инструменти, без пиене, музика и цигари. Да се надцакват чий джип е по-як И така 30-40 дена.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Мещера, просто не го гледай това и толкова На тях това и ме стратегията - да скандализират, да завъртят най-идиотски интриги. На хората да им е интересно да гледат или обратно - да са толкова възмутени и отвратени, че... пак да гледат Казано е отдавна, убий глупака с мълчание. а в случая - с негледане. И съвсем не е вярно това, дето го приказват някои, че ето, за нищо не ставаме, вижте какъв е народът... Не, не ни е такъв народът, такъв е изборът на една продуцентска къща Такива хора избрали, такива вкарали. То и в затвора ако се снима нещо, ще изглежда много зле, но далеч няма да дава представа за мнозинството от нормални хора, които живеят отвън.

Вместо това, може да се гледа "България търси талант". По принцип избягвам всякаквите телевизионни "формати", както стана модерно да ги наричат, но това е нещо свежо и интересно! Истинско удоволствие е да се видят толкова талантливи в една или друга насока, способни и готини българи! И журито дори е симпатично и забавно. Естествено, има ги и откровено лудите, и прекалено простите /като една ромка в бяло вчера, която не искам да повторя какви ги приказваше /, но тези неща само правят многобройните добри изпълнения още по-интересни!
              Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Сещам се за едно китайско проклятие - "Живей в интересни времена!". Ами това е положението-живеем точно в такива времена и въпрос на личен избор е целият наш живот. Един ще се припознае с простащината, друг-с радостта, трети и четвърти с честа и достойнството, с духовността.
                А защо са "интересни" времената? Защото всичко е в големи количества, поляритета е огромен.
                Всъщност, това са времената малко преди Божествения хаос, който всъщност е Космическия ред.
                Не мисли като човек!

Коментар

Обещах да ми е последното мнение, но не издържах. Искам да добавя:

ПИЧОВЕ - С ТАЗИ ДИСКУСИЯ ИМ ПРАВИТЕ РЕКЛАМА!

Коментар

Първоначално публикуван от philipp Преглед на мнение
                    ПИЧОВЕ - С ТАЗИ ДИСКУСИЯ ИМ ПРАВИТЕ РЕКЛАМА!
                    Разгеле, намери се повод

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X