Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после имам кабелен Интернет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-после имам кабелен Интернет

Да се похваля, от днес най-сетне имаме прекаран кабелен Интернет в къщи.
    Преди повече от 4 месеца се преместихме в ново жилище и до сега БТК не си направиха труда да премесят телефона с АДСЛ-а.
    Обаждал съм се много пъти на поне 10-15 различни доставчика в района, но на никой не му се занимаваше да пуска кабел за 1 абонат, защото сградата е нова и сме само ние.
    Обаче най-неочаквано дойдоха едни момчета от Ам-Нет http://am-net.net/ и за няколко дни прекараха кабел и пуснаха сигнала.
    За което получават похвала пред строя

Звучи малко смешно в 21-ви век да се хвали човек с такова нещо, обаче като стоиш почти 5 месеца с една фалшива флашка на Виваком, която постоянно ти забива и едва си отваряш пощата кабела ти се вижда рай

До: Най-после имам кабелен Интернет

Честито!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Честито да ти е. Безвирусно сърфиране в интернета, както се казва - да са лъзгаш наволя из нетя
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Честито, честито! Аз БТК съм ги отписъл от списъка с Интернет!

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение
          Честито, честито! Аз БТК съм ги отписъл от списъка с Интернет!
          И аз съм на път да ги отпиша, но борбата е безмилостно жестока заради заробващите договори с тях с автоматично подновяване.
          Вчера научих че някак си договора ми за един друг адсл бил подновен през м.Окт.2009 защото бил съм бил получил Wi-Fi модем.
          А аз такъв модем не съм виждал и сега съм си поискал от новия акаунт мениджър приемо-предавателния протокол да видя с чий подпис е получен тоз модем! И после ще ги изплющя с аргумента за фалшив попис гадовете.

Коментар

Тия като им гледам сайта даже не бих си направил труда да им се обадя - никъде не намерих покритие на услугата ...
            При мен - Павлово има няколко които предлагат WIFI - отвън на стълба си имат сложен рутер и няма нужда от окабеляване ...
            А кабелна ТВ нямате ли, защото и те имат интернет.
            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
              И аз съм на път да ги отпиша, но борбата е безмилостно жестока заради заробващите договори с тях с автоматично подновяване.
              Вчера научих че някак си договора ми за един друг адсл бил подновен през м.Окт.2009 защото бил съм бил получил Wi-Fi модем.
              А аз такъв модем не съм виждал и сега съм си поискал от новия акаунт мениджър приемо-предавателния протокол да видя с чий подпис е получен тоз модем! И после ще ги изплющя с аргумента за фалшив попис гадовете.
              Точно така, прав си!
              Аз здраве и живот другия месец ще се местя във къща и моя интернет доставчик вече са се организирали с доставянето на Интернет. Само чакат да им кликна и да ми се обадят. Да идват за прекарването! Доста съм доволен от CabelTel.

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                Тия като им гледам сайта даже не бих си направил труда да им се обадя - никъде не намерих покритие на услугата ...
                При мен - Павлово има няколко които предлагат WIFI - отвън на стълба си имат сложен рутер и няма нужда от окабеляване ...
                А кабелна ТВ нямате ли, защото и те имат интернет.
                Аз кабелните ТВ първи ги прозвънях, но и на тях не им се занимаваше. Затова сложихме една чиния на Булсатком. Обаче прокарването на кабел беше баси епопеята. Едни предишни доставчици ми дадоха един безжичен модем, хем с пряка видимост към офиса им. Обаче се оказа, че антената им забива постоянно и не можех да го ползвам
                На Ам-Нет като се обадих, след 2 дни дойдоха на адреса и ми се обадиха, че ще прекарват кабел, само да се стопи снега (тоз последния мартенския)
                Аз чак не вярвах, обаче във вторник бях на протеста и те ми звънят в цялата шумотевица - викат "Днес можем да дойдем и да вкараме кабела"

Получават похвала отново

Коментар

Аз кабелните ТВ първи ги прозвънях, но и на тях не им се занимаваше. Затова сложихме една чиния на Булсатком. Обаче прокарването на кабел беше баси епопеята. Едни предишни доставчици ми дадоха един безжичен модем, хем с пряка видимост към офиса им. Обаче се оказа, че антената им забива постоянно и не можех да го ползвам
                  На Ам-Нет като се обадих, след 2 дни дойдоха на адреса и ми се обадиха, че ще прекарват кабел, само да се стопи снега (тоз последния мартенския)
                  Аз чак не вярвах, обаче във вторник бях на протеста и те ми звънят в цялата шумотевица - викат "Днес можем да дойдем и да вкараме кабела"

Получават похвала отново
                  Следващия път ги посъветвай да си оправят сайта
                  Явно ще излязат точни
                  Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

......
                    Обаче най-неочаквано дойдоха едни момчета от Ам-Нет ...
                    Да са ти честити! Аз 4 години им бях абонат и в началото всичко беше ОК. До момента, в който нещо им се скапа мрежата.... Първо 1 година не можах да ги убедя, че след дъжд Интернета се скапва. Дежурен отговор: "При нас всичко е ОК, сменете си мрежовата карта (преинсталирайте си ОС)..." Докато накрая съвсем се затри и откриха наводнен колектор. След няколко месеца пак подобна история с подобен резултат - нацепена изолация на кабели по покривите. После вече не знам какво беше, даже от Белгия съм им звънял да ги МОЛЯ да отидат и да проверят какво става с инсталацията. Познай колко са дошли (офиса им е на 100-200 метра от нас) и какъв е бил дежурният отговор (виж по-горе)... Ами писна ми и просто ги отсвирих преди 2 години. А, забравих.... Първия шок беше, когато мълния удари мрежата им и изпукаха маса компове.... На моя само мрежовата карта и аудиото. Познай какъв беше мотива им да ми откажат да ми възстановят щетите... Щото бил гаранционен.... Нямам думи за тях въпреки, че и аз бях доволен в началото. Дано са сменили персонала.
                    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                      Да са ти честити! Аз 4 години им бях абонат и в началото всичко беше ОК. До момента, в който нещо им се скапа мрежата.... Първо 1 година не можах да ги убедя, че след дъжд Интернета се скапва. Дежурен отговор: "При нас всичко е ОК, сменете си мрежовата карта (преинсталира......... Дано са сменили персонала.
                      Ами не знам сега как са, но при положение, че от 15 доставчици единствено те се заеха да полагат кабели за сега нямам забележки. Всички останали ми отказаха.
                      Не знам дали си наясно каква е скоростта на флашките дето ги предлага Виваком? Ако си спомняш едно време DIAL-UP модемите - ето такава е скоростта. На моменти мейла само можех да си отварям.

Коментар

Навили са се, защото през последните 1-2 години им избягаха половината клиенти. Дано са си взели поука.
                        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                        Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X