Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спойлер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спойлер

Значи Дербито ми е модел Сенда Г 50 Цц ендуро с ниския калник. Трябват ми задните спойлери - 2-та може и от друг мотор но незнам от какъв ако някой има подобни моля да сподели да видим какво е захващането и може и да ги взема. Много е спешно. (Тате не ми дава да го карам докато не намеря спойлер ) Става дума за черния спойлер на снимката.
    Идеята ми е ако има на някой мотор подобни по дължина спойлери да ми кажете. И да си търся вече. Ако е някой от форума още по добре.

До: Спойлер

Ако някой може да ми отлее от десния ляв ?

Коментар

Мисля че обявата в раздел "Купувам" ще има повече шанс да бъде разгледана, прочетена и евентуално да ти бъде предложена оферта.
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

И там пусках ама няма резултат. Пуснал съм и в Ендуро

Коментар

Айде бе хора съживете се малко спешно е пренлагайте каквото ви е на главата.

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Павлов Преглед на мнение
            Айде бе хора съживете се малко спешно е пренлагайте каквото ви е на главата.
            Какво да ти кажем...да го режеш от шперплат ли? Или купуваш оригинален спойлер /ако намериш/. Или си караш така.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              Какво да ти кажем...да го режеш от шперплат ли? Или купуваш оригинален спойлер /ако намериш/. Или си караш така.
              Да те за оригинален спойлер искат 79лв. Аз няма да купувам мотор а пластмаса.

Предложете други мотори с подобни части.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X