Тази година прескочих до GENEVA PALEXPO където от 4 до 14 март се провежда 80-тия Женевски международен авто-салон. Лесно стигнах до паркинг 48 за който после разбрах че не е просто номер а е пореден номер на който по груба сметка имаше около 1000 автомобила. На изхода се плаща паркинга (20 CHF което умножено по 1.31 прави около 26 BGL), както и билета за изложението който струва 14 франка или малко над 18 лева. Талона за паркинга служи и за безплатен превоз с рейс до бившите хангари в които е поместено изложението. На слизане от рейса видях няколко тестови коли както и много полицай грижещи се за реда в района които бяха както пешеходни патрули, така и моторизирани със скутери, ендура а даже и със SEGWAY HT- онези двуколките дето са тъпкани с жироскопи.
Пред входа имаше огромна DACIA DUSTER която е 4х4 и беше гордоста на румънската фирма. Под нея се забелязва един от тестовите атомобили които непрекъснато обикаляха района.

Вътре ме посрещна щанда на PININFARINA с три красавици. Имам снимани само две:
тризъбеца на MASERATI

и италианското конче на FERRARI

следва
Пред входа имаше огромна DACIA DUSTER която е 4х4 и беше гордоста на румънската фирма. Под нея се забелязва един от тестовите атомобили които непрекъснато обикаляха района.
Вътре ме посрещна щанда на PININFARINA с три красавици. Имам снимани само две:
тризъбеца на MASERATI
и италианското конче на FERRARI
следва
Коментар