Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прогонване на котки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Прогонване на котки?

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
    Мерси, това май ще е първия ми вариант
    Само внимавай, да не ти дадат обратния спрей - с който се пръскат местата, където искаш да си играят и да точат нокти

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Само внимавай, да не ти дадат обратния спрей - с който се пръскат местата, където искаш да си играят и да точат нокти
      После паркирам джипа направо в магазина им
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Пак същото. Антистатик навсякъде и космите почват да се събират на валма в ъглите, вместо да се лепят по мебели, завивки и дрехи. Но, ако имаш от ония подвижните бели китеници с хлътнал в лицето нос, няма отърване. Докато е само на топло, ще се скубе, а ако излиза и навън, ще се мърля.
        Не е китеник, прост градински котарак. Млад.
        И сега, като ми запали чергата с антистатик, остава и да довършиш - къде да го търся Спрей ли, друго ли. Има едни препарати в шише с помпичка за стъкла - такъв ли
        Или да му показвам пътя, заедно с тези, които ми го натресоха

Коментар

Опитай с пиратки. Има ефект. Хвърляй им периодично по някоя и друга от тези дето имат по три гърмежа в пакет.
          sigpicНЕ ТРУПАЙТЕ ПАРИ! ТЕ СА СРЕДСТВО ЗА ЖИВОТ! ПОЛЗУВАЙТЕ ГИ ВСЕКИ ДЕН!(Ванга)

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
            Не е китеник, прост градински котарак. Млад.
            И сега, като ми запали чергата с антистатик, остава и да довършиш - къде да го търся Спрей ли, друго ли. Има едни препарати в шише с помпичка за стъкла - такъв ли
            Или да му показвам пътя, заедно с тези, които ми го натресоха
            Продава се на местата, където продават перилни препарати.

Коментар

Намерете от някъде ФОРМАЛИН разредете го с вода и напръскайте.Тези спрейчета където ги продават са на същата основа.ВНИМАВАЙТЕ защото формалина се изпарява лесно и е с остра задушлива миризма.Концентрацията на разтвора е според случая /все пак ще се използва за прогонване на котките/.Ако не намерите обадете ми се ще ви изпратя известно количество.0897-943-865-Кристиян.
              Последно редактирано от KRISTO-SVISHTOV; 12-03-10, 09:29.

Коментар

При мен проблема е аналогичен. В двора на офиса ми живеят огромно количество котки, които някои от съседите хранят. Големи са тарикати. Още докато спра колата и поне една вече е или на капака или на покрива. А колата е черна и зимно време се нагрява от слънцето повече от другите. Още на първия месец като взех колата цялата беше надрана от ноктите им-и покритието на стъклата (предно и задно) и боята. Калните следи от лапи са неприятни, но не са болка за умиране. Другата отврат обаче е миризмата на урина, която оставят. Има периоди, в които като вляза в колата и все едно вътре са се облегчавали. Много пъти съм си мислил да взема кардинални мерки, но сърце не ми дава.

ПП А продава ли се някъде формалин?
                ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
                LZ1YBB

Коментар

Влизате в първия зоомагазин и вземате съответния спрей за прогонване на котки.

Съответно там където напръскате те гледат да не ходят повече. Има някаква слаба миризма, но почти не се усеща. Няма как да напръскате цялото мазе, ама за местата, на които не искате да стоят, като например капака на кабриото е идеално. Също така тия сперейове обикновенно стават и за отстраняване на миризма на котешка урина.

Коментар

Абе при мене се случва нещо много, много странно ......... Има един едър, мъжки котарак, обикаля из квартала, наистина е разкошен - първо е неестествено голям, с тигрова окраска и такива очи има - като те погледне направо се изпотяваш . Погледът му е пронизващ и студен. Та този хубавец, незнам защо, но само и единствено на моята кола се качва, ляга и заспива . Толкова време живея тук, никога не съм го виждал да се опъва на нечий друг автомобил. И най-странното е, че преди карах други марки ............... и пак същата работа , само на моята кола налита. Някой може ли да каже нещо по въпроса?
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Знае ти името във форума да знаеш.
                      Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Явно не си подържаш колите.Нали знаеш,че котката винаги ляга там дето е болното място.Майтапя се.Някаква специфична миризма я привлича.
                        JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Колега аз също съм на мнението, че по-добре да оставиш котките на мира. Никое животно не си прави бърлога току така - явно е удобно. Може преди да не е имало плъхове, но сега щом има котки - я ги изгониш, я ще се занимаваш с гризачи. Празно място в природата няма, пък била тя и подземен гараж!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X