Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Портфейл!? От къде, за колко, какъв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Портфейл!? От къде, за колко, какъв?

Здравейте,
    предполагам че доста от вас използват портфейли.. и тъй като ми омръзна да купувам разни боклуци през два месеца, реших да отделя малко повече пари и да си взема хубав и качествен! Не разбирам много от тези работи - но знам какво искам Все пак си мисля че има хубави портфейли за по 30-40лв. но предпочитам да се посъветвам с вас. Та въпроса ми е какъв да си взема и от къде?

1. Искам вътре да има поне две прозрачни джобчета (такива с найлонче).

2. Да бъде черен, кожен и НЕ много голям.

3. Качествен и на приемлива цена!

пП. Може да ви се стори глупаво да питам такива неща, но все пак предполагам ще се намери все някой който да ми предложи нещо според мойте предпочитания (или поне г/д).

пП2. Ето нещо подобно искам да е на външен вид ЦЪК

Мерси.
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

До: Портфейл!? От къде, за колко, какъв?

http://www.isd-bg.com/product.php?product=460
    VPetrov.photography

Коментар

До: Портфейл!? От къде, за колко, какъв?

Разгледай из спортните (сърфистки ) магазини . Куиксилвър,Билабонг,Енимал ..... правят адски качествени портфейли.

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X