На лов в Шоплука един от младежите донесе тази баница. Каза, че имат обичай, когато мъжът се представи добре при булката през нощта, заранта тя му прави баница. При вас така ли е?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Обичаи: Баница за младоженеца
Свий
X
-
До: Обичаи: Баница за младоженеца
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеИ при нас е така,а на мен ми омръзна само баница да ям.........!!!Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеСиписи и чаша мляко ДЕ!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеМлякото направо от млекоцентралата......Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеСамо по-внимателно?,Да не я о0маститиш/!!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнениеВанка,очите съм отворил на четири,а сега ще си сипя една мастичка с айранче. Наздраве !!!Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеА ако не се представи добре......?
Коментар
-
При нас нема муж кой да не се представя добре докъм 80-85Не баница ше ти прават сабале.........Пра деда ми е имал 12 деца последното го родила прабаба ми на 56г.
та има чичовци по десетина години по малки от дядо ми
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеНе е такаКато стане сутрин измита двора.
Така съм чувал.
Мислех,че съм случил на чистница,пък то...благодарствени обичаи...
Коментар
-
Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеМоята жена/горката/ се поболя да го мете тоя двор/сутрин,обед,вечер/-зор насмогвам да купувам метли...
Мислех,че съм случил на чистница,пък то...благодарствени обичаи...К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнениеНа лов в Шоплука един от младежите донесе тази баница. Каза, че имат обичай, когато мъжът се представи добре при булката през нощта, заранта тя му прави баница. При вас така ли е?
Дано жената да не види таз тема,че хептен ще спре да ми прави баници...
Ще каже-аз за закуска,пък то ...награда било....
А наистина,кое си требе ,то си и го сака.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар