Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторист на 3-ти март

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моторист на 3-ти март

Някой гледа ли новините тази вечер?Оставили го за 72 часа в ареста,те пък прекаляват.Не е убил,изнасилил човек и т.н.т,нито е точил ДДС.
    Според мен му е достатъчно само едно административно наказание и ще му дойде акъла.
    Последно редактирано от Jori; 05-03-10, 19:53.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      ... Предполагам, че знаете, че в Турция се карат предимно миниатюрни двутактови моторчета със слаби двигателчета. Това е защото по-голям се регистрира изключително трудно. Причината е множеството подобни пробиви на охраната с мотор, а там тя е наистина сериозно... Трудно е да се спрат, освен с всеобща забрана на моторите... Така че умната, за да не се стига до крайности...

Ма ти наистина ли си мислиш подобна глупост

А за самата случка - юнака е бил на черешата, охраната - в гъбите и затова нито той е разбрал, че не трябва да минава от там, нито гавазите - да реагират по какъвто и да било начин. Объркването на пича пролича, когато взе да прави кръгчета в карето, докато всички останали го гледаха зяпнали. Гвардейците уплашено се отдръпнаха, вместо геройски да му отрежат главата с извадените си саби, докато преминаваше покрай тях на фърфоляк

На практика, освен за управление на МПС след употреба на наркотици, няма за какво да го съдят

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
        Ма ти наистина ли си мислиш подобна глупост
        От една случка, разбира се, че не Някои хора обаче се възхищаваха на изпълнението, та се отнасяше за тях...
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Ето, от един друг форум, новините с инфо за "героя":

http://vbox7.com/play:13fdaa8f&r=emb

Коментар

Първоначално публикуван от бат Димо Преглед на мнение
            Ето, от един друг форум, новините с инфо за "героя":

http://vbox7.com/play:13fdaa8f&r=emb
            Ами така ще правят разни дрогирани мамини синчета, докато знаят че срещу 500 лева ще са на свобода . Ето така излиза лошо име на момчетата които карат мотори, сега половин България ще каже: "Тези мотористи.......", но нетрябва за всички да се съди по постъпките на един дрогиран келеш.
            Все си мисля че полицайте зад океана, щяха да го обвинят в: Неспазване на полицейска заповед, нарушаване на общественият ред, заплаха на националната сигурност, шофиране след употреба на наркотици и още куп други нарушения, след като си ги изтърпи, сигурно щяха да ми наложат и лечение някакво от рода на сбирките с психотерапевт, полагане на обществено полезен труд и т.н.
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ихаааа,за 500 лева само си заслужава каскадата.Тук 500 каймета ми взимат за 20-25 километра в час над позволеното на магистралата.Ако се изджаскам пред Белия Дом с мотор колко ли ще ми вземат след като се свестя?

Не е луд тоя който яде баницата..............
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Тая тема малко няма вече какво да й се обсъжда, но все пак аз да си кажа, че това което пишат медиите е леко казано подигравателно или и аз не знам как да кажа.. смешно и за реклама на полицията, която освен да го арестува нищо друго не направи... пишат, че полицията го е спряла с физическа сила... О, БОЖЕ МОЙ! Каква физическа сила като дори не го и докоснаха, докато беше на мотора... та той си падна сам и тогава го хванаха... за пореден път искат да се покажат такива каквито не са и искат да си препишат заслуги, което всъщност е пълна смехория.. цялата ни е такава всеки прави много ама само по медиите май...
                П.П. - лично мое мнение и не задължавам никой с него, също така и не искам да обидя никой от полицаите... ако сметнете поста за негоден - изтрийте го ! Айде със здраве и дано не се повтаря това нещо!
                [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X