Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторист на 3-ти март

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моторист на 3-ти март

Много си прав тука колега''NooS''.Ако беше терорист и беше започнал да стреля щяха да падат като круши.Но човекът е бил само дрогиран.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Най-лесно е да кажат , че е бил дрогиран , но дали е така?
      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Не залагам на дрогиран, по-скоро разсеян.

А тука блокирали пътя, ами с ендурото пак ще мина, чакай да се навра, оп къде съм, що ме зяпат, кви са тез военни, на къде да се чупя, насам, не насам по-добре, ъъъ тротоара бил висок, къв 3-ти март бе, чакайте спрете, оууууу ....

Залагам на този вариянт.

Който има инфо да пише, не че нещо голямо, ама да не гадаем що се натресе там човека.
        Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Той и много други неща може да се окаже-услужливи на властта експерти колкото щеш.Аз пък ще кажа че му казвам едно честно евала-смелостта винаги е била едно от най важните качества,които ценя.Отделно направи такава безценна оценка на качествата на НСО,че не в ареста-служба трябва да му дадат.То не е само да караш бясно по пътищата и да избутваш обикновенните хорица-уж защитавайки президента или кой да е там друг,тука се видя колко е гол царя всъщност.

Коментар

Моторист проби охраната
            Как я проби??Блъсна и сабори двама ли или застреля част от нея и премина??Неее просто е преминал като пръдня и тя само го е изгледала!!!
            Ами след като излезе на площада и бе извадил една" Шипка" и бе затракал наред?? Всичката ни е такава!!
            Най-добре е да имаш богати приятели!!!
            Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Според мен човека си е много наред и ако се беше измъкнал , само щеше да натрие носа на Министерството на Вътрешните Работи . Това няма никога да се случи в някоя друга циливизована страна . Според мен моториста беше пил иначе щеше да се измъкне като стой та гледай . Ама годко му сега на човечеца , по новите закони ще лежи от 3 до 8 години или условна в най-добрият случай

ПП все пак някой познава ли го ?
              http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Колеги, чета я тази тема и не мога да разбера нещо - защо е в този раздел !?!

Човекот беше с ДР БИГ, което се квалифицира като "тежка, експедиционна машина"

Моля модераторите да я преместят на правилното място

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                  Според мен човека си е много наред и ако се беше измъкнал , само щеше да натрие носа на Министерството на Вътрешните Работи . Това няма никога да се случи в някоя друга циливизована страна . Според мен моториста беше пил иначе щеше да се измъкне като стой та гледай . Ама годко му сега на човечеца , по новите закони ще лежи от 3 до 8 години или условна в най-добрият случай

ПП все пак някой познава ли го ?
                  Аз го познавам, казва се Мони и със сигурност не е ненормален и със сигурност е буйно момче.
                  Това което направи сега си е за негова сметка, незнам какви са мотивите му(алкохол, наркотици облог) тъпото сега е, че хората може да си правят грещни асоциации за всички мотористи-ендураджии
                  п.п Мотора го купи преди два месаца и до колкото знам му е първия, което обяснява защо не можа да се
                  измъкне.Не може всеки, който се качи на мотор да го наричаме моторист!
                  Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
                    Аз го познавам, казва се Мони и със сигурност не е ненормален и със сигурност е буйно момче.
                    Това което направи сега си е за негова сметка, незнам какви са мотивите му(алкохол, наркотици облог) тъпото сега е, че хората може да си правят грещни асоциации за всички мотористи-ендураджии
                    п.п Мотора го купи преди два месаца и до колкото знам му е първия, което обяснява защо не можа да се
                    измъкне.Не може всеки, който се качи на мотор да го наричаме моторист!
                    Кото го познаваш можеш ли да разбереш какво е станало с него.
                    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                      Кото го познаваш можеш ли да разбереш какво е станало с него.
                      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=315924

Според публикацията, не е форма на протест, а на простотия...
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Копирам си мнението от тема в друг раздел:

Предполагам, че знаете, че в Турция се карат предимно миниатюрни двутактови моторчета със слаби двигателчета. Това е защото по-голям се регистрира изключително трудно. Причината е множеството подобни пробиви на охраната с мотор, а там тя е наистина сериозно... Трудно е да се спрат, освен с всеобща забрана на моторите... Така че умната, за да не се стига до крайности...
                        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Май съм прав, въобще не е знаел къде се нацепва
                          Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Това ми напомня на онзи 19 годишен германец, който кацна на червеният площад през 1987г. Тогава Горбачов уволни военните министри и още 2000 офицери. Нарушителя изкара 4-ри години в руските затвори и пак не стана кой знае каква легенда. Какво ли си е мислил, че прави нашенеца с такава идиотска постъпка?
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Моторист успя да пробие полицейската охрана и профуча с огромна скорост през площад "Народно събрание" минути преди да започне тържествената заря снощи. Въпреки засилените мерки за сигурност младежът с мотор тип ендуро прелетя по бул. "Цар Освободител" от ул. "Георги Раковски" и се продължи по ул. "Цар Иван Шишман" покрай събралите се за празника граждани, министри, началници на служби, дипломати и духовници. Инцидентът стана минути преди на площада да бъдат посрещнати знамената - светини на българската бойна слава. Премиерът Бойко Борисов все още не беше пристигнал за тържествената заря, на която беше поканен и председателят на Европейския парламент Йежи Бузек. Камикадзето беше спряно от полицията, пред училището в началото на "Цар Иван Шишман", с употреба на сила. Нарушителят на реда е на 22 години, съобщиха по-късно от МВР. Той е заведен, след задържането му, в Първо РПУ да даде обяснения. По думите му, той не е знаел, че преминаването през площада е забранено. След взетата кръвна проба се оказало, че е бил дрогиран. Задържан е в ареста за 24 часа.
                              Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Търсил си е 10-те минути негова лична слава.
                                Ех Дрогата какво прави с хората.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X