Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моторист на 3-ти март

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Моторист на 3-ти март

Около 18 ч. същият пич, се возеше в квартала съвсем спокойно, без никакви признаци на лудост!
    Последно редактирано от rfi; 04-03-10, 09:56.
    Lesidren.com

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
      Ако всеки започне да нарушава закона, щото си прави кефа накъде отиваме. Пича си е мега тъп, охранителите са мега некадърни, но пък чак толкова внимание да му се обръща не мисля, че е необходимо.
      Абсолютно!
      Като е толкова ербап - да мине през някое военно поделение!

3-ти Март не е празник на управниците ни, че да ги уважаваме - празника е на България. Като изключим законовата страна - от морална гледна точка да вкара такъв гол на "братята" си мотористи...
      После върви обяснявай, че нямаш сестра...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
        Около 18 ч. същият пич, се возеше в квартала съвсем спокойно, без никакви признаци на лудост!
        Този 'Пич' живе в нашия блок, в моя вход един ден останах много изненадан, когато го видях на ендуро
        Отговори ми, че са му отнели шофьорската книжката за неопределен период и за това се мята на мотор да може да бяга на полицаите, е този път не успя
        Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Сега на тоя дебил няма да обръщат повече внимание, а ще обръщат повече внимание на всички останали мотористи...
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Е така е и то на тези които карат ендуро ще се обръща най голямо внимание.Той вероятно ще си понесе наказанието.
            [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
            ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Спас Преглед на мнение
              Този 'Пич' живе в нашия блок, в моя вход един ден останах много изненадан, когато го видях на ендуро
              Отговори ми, че са му отнели шофьорската книжката за неопределен период и за това се мята на мотор да може да бяга на полицаите, е този път не успя
              Mоториса е от лозен,но мога и да греша може да съм се припознал в мотора но същия на цвят мотор го има и в лозен.
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Незнам къде живее ама в момента е 100% в ареста.
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                  Ако всеки започне да нарушава закона, щото си прави кефа накъде отиваме. Пича си е мега тъп, охранителите са мега некадърни, но пък чак толкова внимание да му се обръща не мисля, че е необходимо.

"Ако всеки започне да нарушава закона, щото си прави кефа накъде отиваме." Аз искам да попитам съфоромците , никои ли от вас не е нарушавал закона поне веднъж.Имам предвит на близка разхотка да се пребирате по асвалта и да ви махнат ! Аз си признавам НЕ спирам НО нямам документи и книжка. И до колкото съм чел вав форума доста от колегите карат като мен.Но според мен този човек наистина е постъпил адски глупаво да се навре зорлен между шамарите.
                  Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

НЕНОРМАЛЕН само това мога да кажа за тази глупава постъпка

Коментар

Колеги всеки е нарушавал закона 1, 2 пъти можи би и 3, но защо точно на този хубав празник (3 МАРТТТТТ) това е един голям празник за Родината ни.А то мижав глупак искат да му обърнат внимание, е браво обарнаха ти!
                      Сега можи да е в ареста и да му натряскат някоя глоба, но не заслужава глоба а ЗАТВОР. Най - малко 6 месеца или 1 година, но забележете като мини 1 седмица, всеки ще забрави какво е станало и пак ще му се разминим и после пак Всички мотористи виновни ЧАКАЙТЕ МАЛКО.
                      Как ще плащаме грешките на други хора.
                      Много изнервящо, дано има голямо наказанието за този Нахалник!

Коментар

много много много много много глупава постъпка
                        луд умора няма!!!

Коментар

Ето това доказва колко добра е "охраната" !
                          Според мен пича точно по тази причина мина за да им докаже, че за нищо не стават! Ако не беше паднал сигурно даже нямаше и да го хванат... ами ако беше някой терорист???
                          Щеше да ги изпозастреля..
                          [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

И аз си мисля че моториста е от Лозен,но дано греша защото постъпката е много глупава и заради нея мотористите ще патим повече по пътищата.
                            0889-14-22-44- ДАНИЕЛ

Коментар

Първоначално публикуван от bumbako Преглед на мнение
                              И аз си мисля че моториста е от Лозен,но дано греша защото постъпката е много глупава и заради нея мотористите ще патим повече по пътищата.
                              Данеле Ментето го е продал мотора одавна не е тои
                              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Евала на пича че е имал смелостта да направи такова нещо,може да му е писнало за нещо,и по този начин е решил да протестира.Например за високите данъци на моторите,или затова как другите участници в движението по пътищата газят безнаказано мотористи,какъв по удобен начин за да те забележат. Може и да е търсил съмишлиници но уви в тази държава ако въобще може да се нарече така,не вярвам някой да те подкрепи.За пример давам Гърция,бензина се вдига с една стотинка и хората блокирват цялата страна. В Карлово преди време,когато направиха тройно и повече увеличение на данъците за моторите, без каквото и да е обяснение и аз търсих съмишленици, да се вдигнем на протест но не получих никаква подкрепа, казваха ми как да протестираме за нещо, за което въобще нямаме регистраций на моторите, и аз си замълчах и си казах наум, тогава всеки да се оправя както може.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X